Vitrin Kozmetikte kış bereketi

Kozmetikte kış bereketi

23.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kozmetikte kış bereketi

Kozmetikte kış bereketi


Dünyaca ünlü kozmetik markaları yeni ürünlerini piyasaya sunarken, promosyon kampanyalarını da başlattılar. Cazip hediyelerden ve indirimlerden oluşan bu kampanyalar, alışveriş tutkunu olmayı kaçınılmaz hale getiriyor


       Yeni sezonun gelmesiyle birlikte kozmetik firmaları da yeni ürünlerini tüketiciye sunmaya başladılar bile. Kışın o soğuk, kasvetli günlerinde hem bedenlerimizi hem de içimizi ısıtacak, renklendirecek ürünler çok avantajlı kampanyalarla sunuluyor. Aldığınız her kozmetik ürününün yanında birbirinden özel ürünün hediye edildiği kampanyalar kış aylarını keyifli ve şık geçirmenizi sağlayacak.
       Loreal, Paris makyaj serisinden herhangi iki ürün satın alan herkese, siyah ve gri renklerde gece çantası hediye ediliyor. Cildin gün boyunca nemli kalmasını sağlayan Loreal Plenitude’ün yeni ürünü Hydrafresh’in deneme fiyatında ise 1 milyon 500 bin lira indirim uygulanıyor. Saçınızın ömrünü uzatan ve dökülmeyi önleyen Kerastase Specifique Aminexil kürünü satın alan herkes, satış fiyatı üzerinden yüzde 30’luk bir indirime sahip oluyor. Biotherm standlarından iki cilt bakım kremi alan herkesi Fransız bir kol çantası ile birlikte 15 ml temizleme jeli, 30 ml tonik, 15 ml Aquasource nemlendirici, 15 ml göz makyaj temizleyici ve maskesi, 15 ml vücut çatlak kremi, 5 ml yüz için güneşsiz bronzlaştırıcı, 5 ml ışıltı ve gerginleştirici D - Stress serumdan oluşan yedi adet seyahat boyu ürün bekliyor.

       Orjinal parfümler, makyaj ürünleri
       Yeni Karamürsel Mağazası’nda Estee Lauder’in yeni standı yer alıyor. Tüm hafta boyunca promosyon olarak, Estee Lauder usta makyörleri tarafından makyaj uygulaması ve alışveriş yapan herkese, bir adet ürün hediye ediliyor. Eylül ayı süresince Yves Saint Laurent makyaj, cilt bakım ve parfüm ürünlerinden 50 milyon liralık alışveriş yapanlar, Body Kouros çanta sahibi oluyor. Christian Dior’un da eylül ayı promosyon kampanyası oldukça zengin. Christian Dior marka iki cilt bakım kremi alan herkes, orjinal boy 30 ml, gümüş renkli Dior çanta, ruj, dudak kalemi, allık ve deneme boyu Vitalmin’in sahibi oluyor. Şıklığını tamamlamak isteyen herkes Lancome markalı üç ürünü satın aldığında bir çanta ve deneme boyu ürünü kazanıyor.
       Saç dökülmesine çözüm getiren Vichy Aminexil, bir kutunun yanında kür tamamlayıcı bir adet Aminexil Energisant 125 ml şampuanı hediye ediyor. Avon’un peeling kremi Naturals’ten iki adet alanlar ise üçüncü kutuya sahip olma şansını elde ediyor. Oriflame ise iki adet Naturel Selection alana bir adet duş lifi hediye ediyor.