Vitrin Milyarlık çikolatalar

Milyarlık çikolatalar

21.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Milyarlık çikolatalar

Milyarlık çikolatalar


Panache, bir çikolatacı ama dışarıdan daha çok antikacıya benziyor. Aldığınız çikolataları burada satılan pahalı objelerle birlikte ambalajlayıp sunmak şimdilerde çok moda


       Sevgiyi anlatmak için alınacak en güzel hediye, nefis bir çikolata. Tabii kuru kuru bir çikolatadan bahsetmiyoruz. Onu süsleyecek çok güzel aksesuvarlarını da unutmayın. Akmerkez’e gittiğinizde zemin kata bir uğrayın. Orada, vitrininde çok değişik ve egzotik objeler bulunan bir mağaza göreceksiniz. Başta antika satan bir yer olduğunu düşünebilirsiniz, çünkü altın varaklı vazolar, mitolojiden figürlerle süslenmiş gondollar, melek figürlü havuzlar mağazaya bir antikacı ambiansı veriyor. Ama uyaralım, o mağaza bir çikolata mağazası. Adı Panache. Çikolataların tamamı Belçika’dan geliyor. Tadından söz etmeye gerek yok diye düşünüyoruz. Çikolata ülkesi İsviçre’ye yakın bir bölge olan Belçika’dan geldiğini bilmeniz yeterli sanırız. Çikolataların albenisi de var. Ambalajları, sevimli çocuk ve hayvan motifleriyle süslenmiş parlak kâğıtlardan. Süslemelerin tamamı İtalyan.

       Görüntüsü de önemli
       Mağaza daha çok hediyelik eşyalarıyla dikkat çekiyor. Altın kaplama gondollar, tablolar, melekli saatler bunlardan birkaçı. Bunların dışında İspanya’dan ithal, el yapımı sertifikalı heykelciklere de rastlayabilirsiniz. Hediyelik eşyaların tamamına yakını İtalya’dan ithal. Bunun yanında İspanya ve Amerika’dan ithal ürünler var. Çikolataları bu eşyalarla birleştirdiğinizde çikolatanın o eşsiz tadının yanında aksesuvarı onu dayanılmaz yapıyor. Panache, çikolataları mağazada bulunan her tür eşyayla kombine edebiliyor. Beğendiğiniz bir tablonun veya melekli bir saatin etrafını çikolatalarla donatabiliyorsunuz.

       Milyarlık damak tadı
       Çikolataların fiyatları içinde bulunduğu aksesuvara göre değişiyor. Fiyatlar 10 milyon liradan başlayıp, 1 milyar liraya kadar çıkıyor . Mesela kuğu figürlü bir tabakla birlikte fiyat 590 milyon liraya kadar çıkabiliyor. Sade çikolataların fiyatı 19 milyon 500 bin, dekoratif görünümlü çikolataların fiyatı 49 milyon 500 bin lira. Panache müşterileri arasında çok ünlü işadamları var.



       Adres: Akmerkez Zemin Kat No: 164 Tel: (0212) 282 07 84