Vitrin Motivasyon zamanı

Motivasyon zamanı

14.03.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Motivasyon zamanı

Motivasyon zamanı
14 Mart 1998

Motivasyon zamanı
Eğer motivasyonunuzu artırmak ve bir an evvel fazlalıklarınızdan kurtulmak istiyorsanız, Almanya, İsrail, İngiltere ve Fransa gibi çeşitli ülkelerin ünlü markalarıyla yer alacağı, tüm spor dallarına ilişkin her türlü malzemeyi (motivasyon ekipmanlarını) bu fuarda bulabilirsiniz.
Fuar tabii ki sadece fiilen ya da izleyici olarak belli etkinliklere katılabilmeniz amacıyla düzenlenmiyor. Nike, Slazenger, Converse, Fila gibi birçok ünlü firmanın yeni spor giyim ve aksesuvar koleksiyonlarını da burada görebilir; kendinize kıyafetler edinebilirsiniz. Özellikle spora yeni başlayanlar içen spor kıyafetleri almak en önemli adımdır. Eşofman, şort, tayt, badi, tişört ve yapacağınız spora uygun ayakkabıyı aldıktan sonra bileklik, matara gibi çeşitli aksesuvarlardan ihtiyacınız olanları da tamamlayabilirsiniz. Sonra da hemen harekete geçin.
Belki de belli bir yere gitmekten çok kendi imkanlarınızla spor yapmayı tercih ediyorsunuz. Evinizde alanınız var ve oraya uygun aletler almak istiyorsunuz, bu fuardan çeşitli jimnastik aletleri satın alabilirsiniz. Deneyimli kişilerin vereceği bilgiler doğrultusunda sizin için en uygun küçük ya da büyük aletleri buradan satın alabilirsiniz.
Fuar boyunca Taksim (AKM önü), Bakırköy ve Kadıköy'den kalkan ücretsiz servislerle Dünya Ticaret Merkezi'ne ulaşabilirsiniz. Bu arada internette superspor.cnr.net adresine girerek fuardaki etkinlikleri evinizden canlı olarak da izleyebilirsiniz.

Fuardaki etkinlikler
Vücut geliştirme şovları (Universal): 14 mart, saat 16:00; 15 mart, saat 15:00.
Step şov (Vepa ayakkabı ve aksesuvar): 14 mart, saat 14:00; 16:00, 18:00, 20:00; 15 mart, saat 11:00, 14:00, 16:00.
"Los Pichos" basket gösterisi (Santral İnşaat): 15 mart günü.
BMX bisiklet şov (Sportif Yayıncılık): 15 mart, saat 14:00.
Film gösterimi (Davran Spor Malzemeleri): Her gün Willy Bogner filmleri. "Fire and Ice", "White Magic", "In to the Sun".