Vitrin Nişantaşı'nda kaliteli ucuzluk

Nişantaşı'nda kaliteli ucuzluk

19.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Nişantaşı'nda kaliteli ucuzluk

Nişantaşında kaliteli ucuzluk


Nişantaşı'ndaki birçok mağazada indirim var. Bu mağazalar hem cebinize hem de zevkinize hitap ediyor


       Ucuzluk, bu kelimeyi ne zamandır unutmuştunuz değil mi? Yaz aylarının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Nişantaşı'ndaki birçok mağaza indirim yapmaya başladı. Eğer hem cebinize hem de zevkinize uygun bir kıyafet arıyorsanız, bu günlerde mutlaka Nişantaşı'na uğrayın.

       Fiyatlar enflasyonun altında
       Nişantaşı'nda bulunan Ribatek Mağazası, mevsim başından beri devam eden indirimleri, Ayazağa'nda bulunan fabrika satış mağazası ve enflasyonun altında tutulan fiyatları ile dikkat çekiyor. Ribatek bu kış da enflasyonla mücadele etmeyi ve fiyatlarını oldukça indirimli tutmayı amaçlıyor. Penye, pamuk ve havlu kumaşlardan ürünler bulunan Ribatek'te şortlar, tişörtler, elbiseler, eşofmanlar ve pantolonların zengin çeşitlerini burada bulmanız mümkün.

       Afrodit'te indirim şenliği
       On senedir Nişantaşı'nda faaliyet gösteren Afrodit Mağazası'nda bu sene de şenlik yaşanıyor. Mağaza da öylesine renkli kıyafetler bulunuyor ki pembeler, maviler, lilalar, turuncular daha mağazanın içine girmeden, vitrinin görüntüsüyle gözleriniz kamaşıyor. Afrodit Mağazası, Erenköy, Carrefour, Nişantaşı, Maslak, Bodrum, Laleli, ve Kadıköy'de bulunan iki outlet mağazasıyla geniş bir halkaya sahip. Fiyatlar online sistemiyle uygulanıyor. Ürünlerin yüzde 40'ı Fransa'dan ithal, yüzde 60'ı ise yerli. Mağazada bulunan ürünlerin çoğu, coton ve penye kumaşlarından yapılıyor. Elbiseler, plaj çantaları, şallar, ayakkabılar, şapkalar daha neler neler... Bütün bunları görmek için Afrodit Mağazası'na mutlaka uğramalısınız.

       Neler Var Neler
       Her yerde bulunan indirim şenliği, ABN mağazasında da gösteriyor kendini. Öylesine güzel kıyafetler var ki ve fiyatları da öyle makul ki almadan edemeyeceksiniz.
       Nişantaşı'nda bulunan Abone (ABN) mağazasının Kadıköy, Caddebostan, Şişli, Beşiktaş, Güneşli olmak üzere altı şubesi bulunuyor. Beş yıldır hizmet vermekte olan ABN mağazası'nda birbirinden ayrı ürünler sizleri bekliyor. ABN'de pantolonlar, elbiseler, gömlekler, etekler, triko kıyafetler, tişörtler daha sayamayacağım bir mağaza dolusu çeşit çeşit ürün var.




       Şakayık sok. 18 Teşvikiye/istanbul
       Tel: 0212 224 08 53




       Teşvikiye Şakayık sok. Tarcan apt. No: 45/A Teşvikiye/istanbul
       Tel: (0212) 296 80 69