Vitrin Ömerli'de fonksiyonel bir yaşam

Ömerli'de fonksiyonel bir yaşam

12.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ömerli'de fonksiyonel bir yaşam

Ömerlide fonksiyonel bir yaşam


Şehir merkezine 30 kilometre uzaklıkta Ömerli Villaları, şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için sade ve fonksiyonel bir yaşam sunuyor


       İstanbul'da yaşamak zor. Her geçen gün büyüyen ve kalabalıklaşan şehirde gökyüzüne doğru hızla yükselen apartmanlarda tek tip evlere mahkum yaşayıp gidiyoruz. Hızlı tempolu, yoğun kent yaşamında hepimizin hayali bahçeli, müstakil bir evde çoluk çocuk, hayvanlarımızla yaşayıp, bahçeyi ekip dikmek suyla oynayıp, hamakta yatmak. Hem kentten uzak hem de kente yakın. Ömerli'de bu özelliklere sahip ormanlar arasına kurulan Optimum Ömerli Villaları sade ve fonksiyonel 160 adet villa ile sakin bir yaşamı kent insanına sunuyor. Her biri 236 ile 360 metrekareler arasında dört tip villadan oluşan sitede her villanın ortalama bir dönüm müstakil arsa üzerine kurulu.

       Herkes için aktivite imkanı var
       Beyaz eşyalarıyla anahtar teslim olarak satılan villalarda mutfak, banyo, duvar ve parke renk seçimi ev sahibine bırakılıyor. Optimum'da sosyal tesisler de her ihtiyaca yönelik olarak düşünülmüş. Açık ve kapalı tenis kortları ile yüzme havuzları, basketbol, voleybol, futbol sahası, squash, masa tenisi, fitness center, home theater ve orman parkurları gibi herkese hitap eden aktiviteler için imkan sunuluyor. Bütün villalarda müstakil olarak inşa edilen bağımsız LPG kombi ısıtma sisteminin olduğu sitede jeneratör, uydu ve kablolu TV ve 24 saat internet erişimi de bulunuyor. Ayrıca kontrollü tek giriş kapısı bulunan sitede 24 saat güvenlik var.
       Toplam 160 villanın yapılacağı projenin birinci etabı 33 villadan oluşuyor ve 18 villa halen sahibini bekliyor. 2001 yılının aralık ayında teslim edilecek olan birinci etap villalarının fiyatları 327 bin ile 497 bin dolar arasında değişiyor.

       Nasıl ulaşılır?
       Optimum, Kozyatağı ve Altunizade'ye 30 kilometre, İstanbul Fatih Köprüsü'ne ise 35 kilometre uzaklıkta. TEM otoyolu Şile - Sarıgazi çıkışı kullanılarak Optuimum'a ulaşım sağlanbiliyor. Bilgi için: EMTA Entegre Mühendislik Tasarımları AŞ. Showroom Muallim Naci Cad. No: 118/1 Ortaköy/İstanbul
       Tel: (0212) 259 00 35