Vitrin Ona ne alacaksınız?

Ona ne alacaksınız?

13.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ona ne alacaksınız?

Ona ne alacaksınız


Yarın onun günü. Bu durumda akan sular durmalı ve onu hediyelere boğmalı. Peki ama ne almalı? Hi-tech takılıyorsa cep telefonu, yok romantikse güllü bir saat mi? Ya da, ya da anneli pasta mı?.. Seçmesi sizden, kullanması annenizden!


Tat ve anne / Anneli pasta

       Özel gün için hazırlanan özel pastalar. Bir kere, bu pastalar çok lezzetli, görünümü çok güzel. İstediğiniz takdirde anneniniz resmi pastanın üzerine yerleştirilebiliyor ya da duygularınız yazıya dökülebiliyor. Tüm bunları Ankaralı Kuki yapıyor. Kuki’ye nasıl ulaşırsınız peki? Kuki Kavaklıdere: 0312 466 38 28, Kuki Çankaya: 0312 441 76 86, Kuki Oran: 0312 491 34 06, Kuki Mesa: 0312 240 65 84

Aromalı pastalar

       Alis Patisserie, tamamen el yapımı, taze ürünlerden yapılan pasta, kurabiye ve çikolata çeşitleriyle Anneler Günü’nü kutluyor. Kalp şeklindeki özel pastalar isteğinize göre limonlu, kahveli, çikolatalı veya başka bir aromalı yapılıyor. İsterseniz, size özel kurabiyeler de hazırlanıyor. Alis Cafe’ler Mayadrom, Fulya - İstanbul Cerrahi Hastanesi, Ankara Çarşı, Ankara Bilkent ve Atatürk Havalimanı’nda...

Takı ve anne

       Gilan Mücevher, Güney Denizi incilerinden oluşan çok değerli ve eşsiz bir koleksiyonu Akmerkez mağazasında sergiliyor. Takı seven annelere... (0212 519 30 10)

Pırlanta kadar değerli anneler...

       Diamond Line’ın 70 parçadan oluşan Anneler Günü koleksiyonunda sade ama gösterişli ve minimalist çizgilerden oluşan takılar yer alıyor. 18 ayar beyaz altından pırlanta yüzükler de bu koleksiyonun bir parçası...

Giysi ve anne / 20 bini aşkın seçenek

       Mudo yetkilileri diyor ki, annemizi sevdiğimizi söylemenin tam tamına 20 bin yolunu Mudo mağazalarında bulabilirmişiz. Anneler Günü için yeni kreasyonlar hazırlayan Mudo City’de trikodan ev tekstiline, ayakkabıdan mobilyaya kadar birçok alternatif bulacaksınız. Mudo, anneniz için hazır, peki siz?

Zaman ve anne / Bir saat, bir yemek

       Seri imalattan çıkmış saatleri kullanmak istemeyenler için el yapımı üretilen, üç yıl arka arkaya dünyanın en iyi saatleri seçilen Chronoswiss, Bertolucci saatleri ve özgün tasarımıyla ünlü Fred saatleri Anneler Günü için özel indirimin yanı sıra sürprizler hazırladı. Bu ürünlerden herhangi birini seçen müşteriler, Villa Keyif Restaurant’ta anneleri ile birlikte 3 kişilik bir akşam yemeği ile ağırlanacaklar. Maçka Caddesi No: 1, Nişantaşı

İletişim ve anne / Anneme Yataş, bana cep

       Anneler Günü hediyesini Yataş’tan alan 100 kişi Ericsson A1018 kazanacak. Yapacağınız her 10 milyonluk alışveriş karşılığında size verilecek çekiliş kuponunu doldurup, mağazalarda bulunan çekiliş kutularına atarak kampanyaya katılabilirsiniz.

Bakım ve anne

       Kendini seven annelere
       BaByliss saçlarda doğal dalgalar isteyen ama zamanı olmayan annelerin daha fazla üzülmelerine izin vermiyor. BaByliss Soft Curl, pratik kullanımıyla saçlarda kısa zamanda doğal dalgalar yaratıyor. Saçın kısa sürede kolayca şekil almasını sağlayan 3 farklı boydaki 20 adet bigudi yalnızca 10 dakikada ısınıp kullanıma hazır hale geliyor. Böylece, annelerin hem zaman hem de emek tassarufunu sağlıyor.

Değerli anların parfümü

       Mutluluk, sevinç, üzüntü, gözyaşı, korku, şefkat... Tresor. Kadının hayatındaki en değerli parfümü annenize hediye etmek istemez misiniz? Bu yıl annenize parfümlerin en değerlisi Tresor’u (50 ml.), Anneler Günü özel prestij çantası ve 100 ml. Tresor Süt ile hediye edin.