Vitrin Parti Zamanı

Parti Zamanı

05.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Parti Zamanı

Parti Zamanı


Yaz mevsimi parti mevsimi. Partinizin akıllarda yer etmesi için profesyonel yardıma ne dersiniz?


       Yazla birlikte parti sezonu da açıldı. Artık parti düzenlemek hem çok kolay hem de çok zevkli. Parti organizasyonu konusunda uzman bir çok şirket hazırlık stresini ortadan kaldırıyor. Evinizde, işyerinizde ya da seçtiğiniz herhangi bir mekanda vereceğiniz bir partinin tüm ayrıntılarını bu konuda profesyonel şirketler üstleniyor.
       Son yıllarda rağbet gören parti organizasyon şirketleri davet ve partilere yeni bir anlayış getiriyor. Kokteyl, brunch, garden parti, havuzbaşı partisi, nişan ve düğün organizasyonları, doğum günü partileri, açılışlar gibi etkinliklerin düzenlenmesinin yanısıra yat ve tekne turları isteğe göre animasyon gösterileri gibi organizasyonların da gerçekleştirilmesi bu şirketler tarafından kolaylaştırılıyor.
       10 kişiden 2 bin kişiye kadar vereceğiniz davetlerin her türlü aktivitesi uzman şirketler tarafından hazırlanıyor. Size ise sadece dileklerinizi söylemek ve daha sonra partinin keyfini çıkarmak kalıyor. Davet ve partilerinizi düzenleyecek bu tür şirketlerin sayısı giderek çoğalıyor. İşte birkaçı:

       Cuisine Outside Catering & Party Service
       Davetverenin istediği herhangi bir mekanda (ev, işyeri, bahçe, havuzbaşı, tekne, kır, orman,...) davet düzenlenebiliyor. 600 kişiye kadar oturmalı düzende yemek olmak üzere 2 bin kişiye kadar her türlü yemek ve kokteyl organizasyonu gerçekleştiriliyor. Bir davetin tüm detaylarıyla ilgileniliyor. Başlıca organizasyonlar arasında, kokteyl - kokteyl prolonje, özel oturmalı davetler, açık büfeler, brunch - açılış ve yılbaşı davetleri, garden partiler ve havuzbaşı davetleri, yat ve tekne turları ve ikramları, banka ve fabrika açılışları, fuar ikramları, bayi toplantıları, iş toplantı yemekleri, piknik organizasyonları, nişan - düğün organizasyonları, doğum günü partileri yer alıyor. Şirket, organizasyon içinde yer alan mekan süsleme ve dekorasyon, havuz süsleme, ses, müzik ve ışık sistemleri, havaifişek gösterileri animasyonlu yiyecek servisi, çocuklar için palyaço ve yüz boyama gibi aktiviteleri de gerçekleştiriyor.
       Kişi başı fiyatlar ise; kokteyl, 10 - 30 dolar, açık büfe yemekleri 18 - 45 dolar, kokteyl prolonje 20 dolar olarak belirlenmiş.

       Şiir Catering
       Bir davetin bütün detayları şirket tarafından üstleniliyor.
       15 - 20 kişilik ev ziyafetlerinden 300 kişilik davetlere kadar organizasyonlar yapılıyor. Bunların yanısıra şirket açılış kokteylleri ve piknik gibi aktiviteleriniz de düzenleniyor. Organizasyonların her türlü çevre süslemesi de şirket tarafından yapılıyor. Çevre süslemesinin içinde havuz süslemesi, ses düzeni, ışık, D.J, kamera çekimi, perde - barko vizyon, podyum gibi detaylarla ilgileniliyor.
       Kişi başı fiyatlar, ev ziyafetleri 20 - 30 dolar, şirket açılış kokteyli 7 - 12 Dolar.

       Sardunya Outside Catering
       100 kişiden başlayan büyük çaptaki davetlerin organizasyonu yapılıyor. Bunların ıçınde kokteyl, kokteyl prolonje, cafe break ve yemek davetleri bulunuyor. Açılışlar, şirket piknikleri gibi davetler düzenleniyor. Mekan seçimini ve mekan süslemelerini davet sahibi kendisi organize ediyor.
       Kişi başı fiyatlar; kokteyl 20 - 25 dolardan başlıyor, oturmalı düzende yemek 40 dolardan başlıyor.
       **Fiyatlar menüye göre değişiyor

       Boğaziçi Ziyafet ve Organizasyon
       Kokteyl ve yemek organizasyonları yapılıyor. Süsleme ve müzik hizmeti isteğe göre veriliyor.
       Kişi başı fiyatlar; kokteyl 10 dolar - 30 dolar, açık büfe yemek 35 dolar - 60 dolar.

       Quattro İletişim
       Partinin içeriğine ve mekana göre değişik oganizasyonlar düzenleniyor. Kokteyl, yemek ve açık büfe yemeklerin yanısıra özel eğlence partileri de yapılıyor. Doğumgünü partilerinde tiyatro ve animasyon gösterileri dikkati çekiyor. Her türlü süsleme de şirkete ait. Doğumgünlerinde balon ve çiçek süslemesi, özel kutlamalarda ve düğünlerde masa ve sandalye süslemeleri, çiçek ve özel ışıklandırma efektlerinden oluşan süslemeler düzenleniyor. Şirket ayrıca konuk listesi ve davetiye tasarımını da yapıyor.
       Şirkete ait 4 tane paket program var. Bu programların içinde animasyon, illüzyon ve tiyatro gösterileri yer alıyor. Paket programların fiyatları 3 bin ile 5 bin dolar arasında değişiyor