Vitrin Saçlarına yıldız düşmüş

Saçlarına yıldız düşmüş

27.11.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Saçlarına yıldız düşmüş

Saçlarına yıldız düşmüş
Sibel Arna
Saçlarına yıldız düşmüş
Saç alanında yaptığı yeniliklerle tanınan Wella neredeyse her firmanın piyasaya sürdüğü renkli saç spreylerinden çıkardı. Ama bir farkla. Wella'nın renkli saç spreyleriyle saçınıza dövme de yapabiliyorsunuz.

Ünlü saç kozmetik firması Wella'nın bu yıl başında üreterek ilk olarak İngiltere'de tanıttığı ve bugüne kadar toplam 7 ülkede satışa sunduğu renkli saç spreyleri şimdi de Türkiye'de. Buz mavisi, kızıl bordo, gümüş ve altın sarısı olmak üzere toplam dört renkte piyasaya sürülen bu spreylerle saçlar istenen renge boyanabiliyor. Üstelik beğenmezseniz boya bir yıkamada saçlarınızdan arınıyor. Bu spreylerin mahareti bu kadarla da sınırlı değil. Wella'nın sunduğu 6 değişik şablon sayesinde saçlarınıza değişik desenlerde dövme de yapabileceğiniz bu ürün, Wella High Hair renkli saç spreyleri adı altında satılıyor.
Gelelim bu spreyle yapabileceğiniz dövme modellerine. Wella'nın piyasa sürdüğü şablonlar yıldız, denizatı, dalga gibi desenlerden oluşuyor. Ama eğer yaratıcılığınıza güveniyorsanız siz bu spreyle saçınıza kendi resminizi bile çizebilirsiniz.
Gelelim uygulama aşamasına. Kuru saça uygulayın. İyi sonuç elde etmek için saçı dümdüz tarayın ve toplayın. Spreyi saçınıza 15 cm. mesafeden püskürtün. Renkli saç spreyi uyguladığınız bölgeyi gazlı spreyle sabitleyin. Wella High Hair renkli saç spreyi (saç dövmesi), ilk olarak geçtiğimiz günlerde Akmerkez'de manken Gizem Özdilli tarafından tanıtıldı. Genç ve çocukların yeni saç dövmesine ilgileri çok fazlaydı. Manken Gizem Özdilli ürün tanıtımını gençlerin saçlarında uygulamalı olarak gerçekleştirdi. Akmerkez'e klasik saçlarıyla gelen gençler, saçlarında 2000 yılının parlaklığı ile Wella standından ayrıldılar. Renkli saç spreylerine olan ilgi nedeniyle Wella önümüzdeki günlerde de tanıtım standlarını her kesimden yeniliğe açık kişilerin beğenisine sunacak.
Wella aynı zamanda kuaförlere yönelik olarak High Hair şekillendirici ürünleri için de bir tüketici kampanyası başlattı. Kampanyaya katılan kuaförler, iki adet High Hair ürünü alan müşterilere çok şık bir Wella sırt çantası hediye ediyor.
Siz de High Hair renkli saç spreylerini denemek ve sırt çantası hediyesini almak için Wella kullanan kuaförlerden herhangi birine mutlaka uğrayın.

Wella'yı tanıyalım
Wella tüm dünyada 150 ülkeye yayılmış, yüksek kaliteye sahip, saç kozmetik ürünleri üreten, aynı zamanda kuaföre özel ürünler geliştiren bir firma. Markası ile dünya çapında en iyi en rekabetçi saç kozmetik ürünlerinin sağlayıcısı olmayı hedefliyor. Firmanın bugün 15 bin kişilik personeli bulunuyor. 1998 sonu itibarı ile cirosu 4.3 milyar Alman Markı olan firmanın Almanya, Fransa ve İsviçre'de araştırma - geliştirme laboratuvarları bulunuyor. Türkiye'de parakende boya piyasasında ilk sıraya yerleşen Wella, şekillendirici alanında da ikinci sırada bulunuyor.