Vitrin Sarı Köşk sahibini arıyor

Sarı Köşk sahibini arıyor

16.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sarı Köşk sahibini arıyor

Sarı Köşk sahibini arıyor


Atatürk’ü de ağırlayan Sarı Köşk, yeni sahibini bekliyor. Köşk, her iki köprüyü gören cephesiyle muhteşem bir manzaraya sahip.


       Birçok ünlü isimle birlikte tarihi olaylara şahit olan ve Ali Fuat Paşa’ya ait olduğu dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlayan Sarı Köşk, yeni sahibini bekliyor. Boğaz’ın en güzel ve tarihi semtlerinden Kuzguncuk’ta konumlanan Sarı Köşk, tarihi dokunun 21’inci yüzyılın teknolojisiyle birleşmesiyle muhteşem bir görüntü sergiliyor.
       Özel peyzajlı bahçe içinde üç kattan oluşan Sarı Köşk, bin 26 metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu. Köşk, her iki köprüyü gören üç cephesiyle göz alabildiğine Boğaz manzarasına sahip. Açık hava keyfinin dört mevsim yaşanabileceği kış bahçesi, doğa manzaralı kapalı havuz, jakuzi, sauna, hobby ve spor odalarıyla tarih ve teknoloji Sarı Köşk’te biraraya geliyor.

       Özel malzemeler kullanılmış
       Tarihi bir yapının bütün ihtişamını taşıyan Sarı Köşk, hayatı kolaylaştıracak bütün özelliklere sahip. Ses ve ısı yalıtımlı, ağaç karkas üzeri alçı kaplı duvarların aynı mekanda ayrı dünyalar yarattığı köşkün kapılarında budaksız Afrika Limba, tavan kaplamalarında ise tiyama ağacı kullanılmış. Türk mimarisinin geleneksel özelliği olan sürgülü pencereleri amortisörlü panjurlarla korunuyor.
       Sütunların bulunduğu banyoda rahatlığınız için herşey düşünülmüş. Islak zeminlerde Versace seramiklerin kullanıldığı banyoda, duşlar ise şok ve masaj özelliğine sahip. Köşkün duvarları içine yerleştirilmiş termostatlı klima, yangın alarmı ve yedi kameradan oluşan güvenlik sistemi de köşkün yeni sahiplerine güvenli bir yaşam sağlayacak.

       Detaylı bilgi için: (0212) 292 40 88/ (0216) 495 05 76