Vitrin Seçkin markaların Shop Outlet'i

Seçkin markaların Shop Outlet'i

29.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Seçkin markaların Shop Outlet'i

Seçkin markaların Shop Outleti


Markadan vazgeçemiyorsunuz ama pahalı diye alamıyorsunuz. Üzülmeyin. Shop Outlet'in çok uygun fiyatlarıyla marka giyebilirsiniz.


       Sayıları giderek artan seri sonu mağazası furyasına bir yenisi katıldı. Bakırköy İncirli'de iki ay önce açılan Shop Outlet mağazası birçok ünlü markayı çok uygun fiyatlarla tüketiciye sunuyor.
       Kadın giyiminde Roman, Infinity, Gizmo; erkek giyiminde Mithat, Kip, İntermod gibi önde gelen markaların seri sonu ürünlerinin yanısıra ünlü spor ve jean markaları, ayakkabı, saat ve gözlük markalarının da bulunduğu mağazada fiyatlar piyasadan yüzde 50 daha düşük. Shop Outlet'te ayrıca alışveriş sonrası yorgunluğunuzu atabileceğiniz şirin bir cafe de mevcut.

Taksitli alışveriş imkanı

       Shop Outlet, müşterilerine alışverişlerinde kolaylık da sağlıyor. Öncelikle mağazanın kendine ait Club Card'ıyla yapılan alışverişlerde yüzde 5 indirim var. Mağazada Garanti Bankası visa karta ve Yapı Kredi Taksitcard'a 25 milyonun üzerindeki alışverişlerde 2 taksit imkanı veriliyor. Ayrıca 100 milyonun üzerindeki alışverişlerde herhangi bir visa karta taksitlendirme yapılıyor.