Vitrin Şehir ortasında tatil

Şehir ortasında tatil

22.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şehir ortasında tatil

Şehir ortasında tatil


Sağlık, fitness ve çeşitli sosyal aktiviteleri kapsayan 'clubhouse'ların Türkiye'deki ilk ve en kapsamlı örneği olan Acarkent Coliseum, modern kent yaşamında formda ve zinde kalmak isteyenlere çeşitli alternatifler sunarken, coşkulu akşamlar da yaşatıyor


       Avrupa'nın en büyükleri arasında yer alan, Türkiye'nin de konusunda tek spor ve sosyal tesisi olan Coliseum, gerek profesyonel yönetim kadrosu, gerekse hizmet anlayışı ile kent yaşamına farklı bir soluk getiriyor. Tüm hizmet alanları en son teknoloji ile donatılan ve her yaş grubuna hitap edebilecek özel mekanları bulunan Coliseum, aynı zamanda konuklarına geniş bir hizmet yelpazesi de sunuyor.
       Kendine özgü mönüleri ve zengin şarap mahzeni ile Akasya Restaurant, özel organizasyonlara da ev sahipliği yapan seçkin bir mekan. Pazar günlerinin simgesi haline gelmiş brunch'lar burada bir başka geçiyor. Sağlığı lezzetle birleştiren özel mutfağı ile Akasya Restaurant, özel catering servisiyle dışarıya da hizmet veriyor. Nisan ve mayıs ayı boyunca 22:30 - 24:00 saatlerinde İzel'in şarkılarını dinleyebileceğiniz restoranda, diğer aylarda da sürpriz sanatçılar program yapmaya devam edecek.
       Havuz bölümünde yer alan Hiper Cafe ve sauna bölümünde yer alan Vitamin Bar'da aperatiflerinizi alırken dinlenebiliyor ya da sohbet ederek güzel dakikalar geçirebiliyorsunuz.
       Giriş katında bulunan sauna bölümü ise rahatlamak ve günün stresinden arınmak isteyenler için ideal bir mekan. Sauna, şok havuzu, buhar odası, jakuzi ve Türk hamamının yer aldığı bu bölüm, erkek ve kadınlar için ayrı hizmet veriyor.
       Birinci katta üç ayrı kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Yaz kış yerden ısıtılan havuzlardan biri yarı olimpik, diğeri yüzme bilmeyenler ve aquagym için, üçüncüsü ise çocuk havuzu olarak düşünülmüş. Arzu edenlere deneyimli antrenörler tarafından yüzme ve dalış teknikleri konularında özel ders de verilebiliyor.
       Coliseum'u farklı kılan bir diğer önemli özelliği de Türkiye'de ilk kez Coliseum Fitness Center'da kullanılan ve doktor kontrolünde bilgisayara bağlı olarak kişiye özel program hazırlama ve takip etme özelliğine sahip "Life Fitness" sisteminin uygulandığı kompleks aletler. Ayrıca step - aerobik düşkünleri ve self defence (aikido) eğitimi için profesyonel antrenörler eşliğinde verilen derslere ayrılmış iki de oda bulunuyor.
       Dördüncü katta bulunan Briç Kulübü, oyunseverleri bir araya getiren sıcak bir ortam sunuyor. Yöneticiliğini Briç Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı'nın üstlendiği Briç Kulübü, özel ders alabilme imkanı da sunuyor. Yeni bir hobi edinmek isteyenlere iyi bir fırsat sunan kulüpte konuklar kendi grupları ile tavla, konken, kanasta gibi oyunlar da oynayabiliyor.
       Şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe özel bir mekanda toplantı yapmayı tercih edenler için beşinci kattaki Palmiye Salonu ev sahipliği yapıyor. Her türlü özel ve resmi amaçlı toplantıların gerçekleştirilmesine yönelik hizmet veren salon, gerek teknik ekipmanı gerekse spor olanakları ile bütünleştirilerek oluşturulmuş özel toplantı paketleri ile konuklarına farklı bir alternatif sunuyor.
       Beyaz Papatya Kreşi, tesise gelenlerin daha rahat vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla çocuklarını bırakabilecekleri bir oyun salonu. Çocuklar kendilerine özel dekore edilmiş bu mekanda, çocuk gelişimi ve psikolojisi konularında eğitimli uzmanlar eşliğinde, yaşıtlarıyla beraber oynamanın tadını çıkarıyor.
       Coliseum'un diğer hizmet alanlarını ise 4 adet cep sineması, leziz tatların sergilendiği bir pastane, hem kadınlara hem de erkeklere hizmet veren güzellik salonları, spor mağazası, açık alanlarında bulunan midi futbol sahası, basketbol - voleybol sahaları, tenis kortu, özel tartan zeminli yürüyüş ve koşu parkuru oluşturuyor.

       Acarkent Coliseum
       Acarkent, Çubuklu - Beykoz
       Tel: 0216 485 00 36 (9 hat)
       Faks: 0216 485 00 49
       Web: www.coliseumcenter.com
       E - posta: coliseum@superonline.com