Vitrin Şenliğe tat geldi

Şenliğe tat geldi

18.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şenliğe tat geldi

Şenliğe tat geldi
Her gün dünyada 1 milyar bardaktan fazla tüketilen Coca - Cola başarılı tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye'ye ve Ramazan'a özel bir kampanyayla Mısır Çarşısı'nı süsledi.

Sibel Arna

Şenliğe tat geldi
Aile birlikteliklerini keyifli ve eğlenceli kılan Coca - Cola, Ramazan boyunca düzenlediği etkinliklerle sofraları şenlendiriyor. Geleneksel Ramazan alışverişlerinin vazgeçilmez mekanı tarihi Mısır Çarşısı'nda düzenlenen "Coca - Cola Mısır Çarşısı Şenliği" çarşı ziyaretçilerine eğlence dolu anlar yaşatıyor. Posterlerle, bayraklarla süslenen ve ışıklandırılan Mısır Çarşısı'nda ortaoyunu, Karagöz ve Hacivat gösterileri ile eski Ramazan'lar yaşatılmaya çalışılıyor.
"Coca - Cola Mısır Çarşısı Şenliği" kapsamında düzenlenen "Şenlikli Sofra" yarışması ise katılımcılara Darülziyafe'de aileleriyle birlikte akşam yemeği kazanma şansı veriyor. Geleneksel sofraların günümüzde de yaşatılması amacını taşıyan yarışmaya, 10:00 ile 18:00 saatleri arasında, "Coca Coca Şenlik Köşesi"ni ziyaret ederek, şenlikli bir iftar mönüsü oluşturanlar katılacak. Pazar hariç haftanın 6 günü düzenlenen yarışmada jüri üyeleri her gün için en şenlikli iftar mönüsünü hazırlayan bir kişiyi seçiyor. Her haftanın sonunda her günün birincisi ve beraberinde getireceği 7 yakınıyla birlikte toplam 48 talihli her hafta sonu Darülziyafe'de akşam yemeği kazanıyor.
Coca Cola'nın sürprizleri bu kadarla sınırlı değil! Ramazan boyunca toplam 15 bin haneyi ziyaret edecek olan "Coca - Cola Serinlik Kervanı", aile bireylerine çeşitli hediyeler ve sürprizler sunacak. "Coca Cola Serinlik Kervanı" 9 Aralık ile 7 Ocak tarihleri arasında, İstanbul ve Trakya bölgesinde her gün 12:00 ile 21:00 saatleri arasında toplam 25 mahalle, 15 bin ev ve yaklaşık 75 bin kişiyi ziyaret edecek.
Kervan ziyaret ettiği evlerde Coca - Cola ürünleri ve hediyelerinin yanı sıra konuk oldukları ailenin fotoğrafları çekilerek oluşturulan "Coca - Cola 2000 Takvimi"ni de hatıra olarak bırakıyor.
Dünyanın en büyük meşrubat üreticisi ve pazarlayıcısı olan Coca - Cola şirketi tüm dünyada 200'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Dünyanın en çok tanınan markası ve bir numaralı içeceği Coca - Cola'nın yanı sıra, Coca - Cola light, Fanta ve Sprite olmak üzere dünyanın en büyük beş markasından dördü Coca - Cola şirketi tarafından üretiliyor. Coca - Cola ürünleri her gün tüm dünyada 1 milyar bardaktan fazla tüketiliyor.