Vitrin Sıvı sabunla güvenli temizlik

Sıvı sabunla güvenli temizlik

04.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sıvı sabunla güvenli temizlik

Sıvı sabunla güvenli temizlik


Temizlik için kullandığımız katı sabunlarla bakteri bulaşma riskini en aza indiren sıvı sabunlar tüketicilerin temizlikteki yeni tercihi


       Genel temizliğin başlangıç noktası ellerimizi günde ne kadar yıkıyoruz? Peki bildiğimiz katı sabunlarla yaptığımız bu yıkama ile ellerimiz ne ölçüde temizleniyor?
       Özellikle de çalışma ortamlarında ya da halka açık tuvalet gibi yerlerde katı sabunların yerine, bakteri bulaşma olasılığı göz önünde tutularak uzmanlar tarafından sıvı sabun kullanması tavsiye ediliyor.
       Birçok insanın yararlandığı lavabo gibi yerlerde bu temizlik zorunlu hale geliyor. Ph değerinin nötr olan sıvı sabunların hemen hemen tamamı dermotolojik olarak test ediliyor. Hemen hepsinin formülünde nemlendirici faktör bulunan sıvı sabunlar hem banyo, hem de mutfakta el temizliği için kullanılıyor.
       Cildi yumuşatıp, kurumasını ve tahriş olmasını engelliyorlar. Alkali sabun içermeyen likit sabunların birçok çeşidi mevcut. Yosun özlü, aloe veralı, E vitaminli, bakterilere karşı koruyucu, çeşitli meyve aromaları gibi çeşitleri bulunan likit sabunların çoçuklar için olanları da var.

       Her ürün farklı bir içeriğe sahip
       Fa: Deniz meltemlerinin canlandırıcı kokusunu içeren ürün el, yüz ve vücut için kullanılabiliyor. İçeriğinde bulunan doğal nemlendiriciler ve hidro balans sistemi ile cildi yumuşatıp kurumasını engelliyor.
       Duru: Yosun özlü, aloeveralı, E vitaminli çeşitleri bulunan Duru sabunları özel pompa mekanizması ile kullanım kolaylığı sağlıyor. 500 ve 100 gr’lık plastik şişelerde satılan sabunlar nemlendirici formüle de sahip.
       Protex: İçerdiği triklokarbon ve triklosan ile cildi bakterilere karşı korurken sivilce, kesik ve sıyrıklardaki iltihaplamalara ve vücut kokularına sebep olan bakterilerin cilde yerleşmesini engelliyor.
       Sandy: Ciltte çatlama ve kurumaya yol açacak alkali madde içermiyor. En hassas cildi bile tahriş etmeden temizliyor ve nötr ph derecesine sahip.
       Palmolive: Aquarium serisi ile dermatolojik olarak test edilen sabun tüm aile bireylerinin kullanımına uygun bir içeriğe sahip.




       Fiyatlar Migros’tan alınmıştır