Vitrin Siyahtan şaşmıyor

Siyahtan şaşmıyor

20.06.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Siyahtan şaşmıyor

Siyahtan şaşmıyor
20 Haziran 1998
Dilek SANCILI

TV dizisi "Kara Melek"ten tanıdığımız Sanem Çelik, spor ve rahat kıyafetlerden hoşlanıyor. Alışverişle ilgili tek takıntısı ise ayakkabı.


* Stiliniz nedir?
Spor ve rahat şeyler giymeyi seviyorum. Üstümde dökülsün, rahat edeyim...
* Tercih ettiğiniz yerler ve markalar var mı?
Öyle şuradan ya da buradan alayım gibi takıntılarım yoktur. İşlerimin yoğunluğu yüzünden alışverişe fazla vakit ayıramıyorum. Toplu alışveriş yerleri aslında iyi oluyor. Ama dışarıda olduğum zaman ve mekanın uygun olduğu ya da gözümün takıldığı bir yerden de deneyip alabilirim. Mesela geçen gün Nişantaşı'ndaydım. Zamanım vardı ve oradaki vitrinleri gezmeye vaktim oldu. O şekilde de alışveriş yaptım.
* Kıyafetlerinizde ağırlıklı olarak kullandığınız renkler neler?
Siyah. Ama bunun "Kara Melek" dizisiyle ilgisi yok. Siyahın efendi bir renk olduğunu düşünüyorum. Bir de kıyafetlerimi en iyi onunla kombine edebiliyorum.
* Alışveriş takıntınız var mı?
En büyük takıntım ayakkabı. Ayakkabıyı tamamlayıcı olarak alıyorum. Sonra kıyafetlerime uymuyorsa ben de ona yönelik alışverişler yapıyorum. Ama altı ayda bir iki çift ayakkabı alırım. Onlar eskiyince tekrar iki tane daha alırım.
* Cilt bakımı ve spor yapıyor musunuz?
Cilt bakımı yaptırmak zorundayım çünkü çekimlerde yapılan makyaj çok ağır. Cildimin zarar görmemesi için yaptırıyorum. Spora gelince, 11 sene bale yaptığım için vücudum hep kas. Son 4 yıldır da yapmadığım için vücudumu forma sokmak gerekiyor. Yüzmeyi sevdiğim ve spora da vakit bulamadığım için ancak bu şekilde vücudumu forma sokabilirim.
* Eviniz için alışveriş yapar mısınız?
Önceleri modern evden hoşlanırdım. Şimdi ise biraz daha klasiğe kaymaya başladım. Onun için ev stilimi yarı klasik olarak belirledim.
* Ya yemek alışverişi?
Annemle birlikte yaşıyorum. Vakit bulduğum zaman annemle birlikte Carrefour'a gidiyoruz. Aldıklarımla yemek yapmayı da çok seviyorum ama son birkaç aydır bunu yapmaya bile vakit yok.
* Akşamları çıktığınızda tercih ettiğiniz mekanlar var mı?
Yemek için tercih ettiğim özel bir yer yok. Sanırım benim takıntılarım pek yok. Canım nerede isterse orada yiyebilirim. Acıktığım zaman tost da yiyebilirim ya da güzel bir yerde, güzel bir sofrada uzun uzun yemek de yiyebilirim.
* Kitap ve müzikte tercihleriniz?
Şiir kitapları okumayı seviyorum. Müzikte ise her türü dinliyorum. Yıllarca bale yaptığım için klasik müzikle içiçeydim. Onu zaten dinliyorum. Bunun dışında caz dinlerim. Aslında müzikte tercihlerimi o anki ruh halim etkiliyor.
* Sinema mı, tiyatro mu?
İkisi de. Ama vakitsizlikten ne sinemaya ne de tiyatroya gidebiliyorum.

Alışveriş notları
Kullandığı parfüm: Henüz aradığı parfümü bulamadığı için farklı parfümleri deniyor.
Bakım ürünü: Roc.
Arabası: Volkswagen.
Son seyrettiği film: "Kundun".
Son okuduğu kitap: "Hollywood" (C. Bukowski).