Vitrin Tak çantanı koluna

Tak çantanı koluna

14.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tak çantanı koluna

Tak çantanı koluna


Çantasız sokağa çıkamıyorsunuz değil mi? Hem büyük bir ihtiyaç hem de vazgeçilmez bir aksesuvar. Şimdilerde ise değişik tasarımlarla göz dolduruyorlar


       Kadınların en önemli aksesuvarlarından bir de çantalar, öyle ki kimilerinde neredeyse bu bir tutku. Hem bir aksesuvar hem de işlevselliği olan çantalar sayesinde, birçok şeyi elinizde taşımaktan kurtuluyorsunuz. Günlük kullanımlar için, içerisine çok şey aldıklarından büyük çantaları, gece ise davetlerde kullanabileceğiniz küçük çantaları ister klasik kıyafetlerle isterseniz spor kıyefetlerle kombine ederek kullanabiliyorsunuz.

       Tılsım’dan sade bir çizgi
       Bu alanda hizmet veren mağazalardan biri olan Tılsım, 13 yıldır Nişantaşı’nda çanta meraklılarını ağırlıyor, Tılsım’ın buradan başka bir şubesi de yok. Buradaki bütün çantaların yapımında kullanılan malzemeler ithal, gelen malzeme Tılsım’ın kendi atölyelerinde işleniyor, çantaların tasarımı ise dükkan sahibi Nilgün Erdem tarafından yapılıyor. Malzeme olarak; analin (sert kalıplı çantalarda kullanılan bir deri çeşidi), suni, baskı, soft ve tay deriler ile peluşlar kullanılıyor. Tılsım’ın sade bir çizgisi var; buradan aldığınız çantalar gün içerisinde rahatça kullanılabilecek, sade, ana renklerin ağırlıkta kullanıldığı, yani fonksiyonel özelliği olan çantalar. Deri olarak özellikle soft deri çalışılıyor, renk de ise siyahtan vazgeçilmiyor. Gün içerisende, fazla eşya aldığı için tercih ettiğiniz büyük çantaların yanı sıra altarnetif olarak gece davetlerinde kullanabileceğiniz minik çantalar da var. Tılsım’dan aldığınız kıyafetinize uygun herhangi bir çantayla hem yanınızda taşımanız gereken eşyaları koyabilir hem de şık bir çanta sayesinde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

       Leopar ve tivütler revaçta
       Bu yıl ağırlıklı olarak çok büyük veya çok küçük çantalar yerine, hem blucinle hem de gece kıyafetiyle kombine edilebilecek orta boy çantalar tasarlanmış. Leopar desenliler ve tivüt kumaşlar kalın manto kumaşlar revaçta. Renkler de ise bordo, mürdüm, hardal ve tabii ki vazgeçilmez olan siyah tercih edilen renkler arasında. Tılsım’da çantadan başka, kemer ve deri ceketlerde var.




Yazarlar