Vitrin Tefal’den keyif çayı

Tefal’den keyif çayı

06.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tefal’den keyif çayı

Tefal’den keyif çayı


Devir, kolaylık devri. Mutfakta çay demlenecek, ikide bir kalkılıp bardaklar doldurulacak, bu arada helak olunacak. Geçti bunlar. Çünkü artık Tefal Keyif Çayı Seti var. Nedir bu setin özelliği? Bir kere her şey yanı başınızda olup bitiyor, çayınız da sürekli sıcacık kalıyor


       Çay müptelaları poşet çay pek içmez. Bir de, fincanı, büyük bardağı değil, küçük, ince bellileri tercih ederler. Bu müptelalar çayın nasıl demleneceğini, demini alması için kaç dakika beklenileceğini dakikası dakikasına bilirler. Yani onları kandırmak pek mümkün değildir.
       Biz millet olarak 5 çayına pek düşkünüzdür. Saat 5’e yaklaştığında alır bizi bir sıkıntı; yeme içme ihtiyacı had safhalara ulaşır. Bir yudum çay, tüm yorgunluğu alır götürür. Niye şimdi bunları yazıyoruz? Mutfaklara ciddi kolaylık ve güzellik getiren Tefal, şimdi de “Keyif Çayı" adı altında bir ürün piyasaya sundu. Bu ürün, bir tepsi üzerine yerleştirilmiş cam demlik ve su ısıtıcısının yer aldığı bir setten oluşuyor. Tepsi, su ısıtıcısının demlikten bağımsız, tek başına çalışmasını sağlıyor. Bu sayede hem çay hazırlanıyor, hem de sıcak su ihtiyacı karşılanmış oluyor. Ve de termostat sayesinde çay, sıcaklığını sürekli koruyor. Ergonomik dizaynı ve şıklığının yanı sıra güvenli bir yapıya da sahip bu set. Çünkü kilitlenebilir kapağı ve yatay dizaynı sayesinde çocuklar için bir tehlike arz etmiyor. Çay müptelaları için artık hayat daha kolay!

       Yeni rengiyle Krups
       Krups da filtre kahveseverlerin hayatını kolaylaştırıyor. Krups’un Premium filtre kahve makinesi 12 fincan kapasitesi, paslanmaz çelik ve camdan sürahisi ve 2 saat sonra otomatik kapanma özelliği ile oldukça güvenli bir kullanım sunuyor. Kahveyi damlatmadan fincana dökme özelliğine de sahip. Ayrıca, Krups patentli özel sürahi ağızlığı, kahve sertliğini ayarlayabilme sistemi, Premium’u alternatiflerinden ayıran en önemli özellik. Şık bir dizayn ve yeni rengiyle vitrinlerde Krups Premium. Bir göz atmakta fayda var!