Vitrin Trikolar çıkışta

Trikolar çıkışta

23.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Trikolar çıkışta

Trikolar çıkışta


Bu yıl triko yılı olacak. Her şeyin trikosu raflarda yerini aldı. Elbiseler, hırkalar, etekler, gömlekler... Aklınıza ne gelirse trikosu var bu sene. Erkekler de ise balıkçı yakalar çok gözde


       Sonbahar-kış kreasyonlarında bu sene trikolar dikkat çekiyor. Yumuşacık, ipeksi bir dokuya sahip olan simli ve parlak renkli, tüy, kadife ve dore ile kombine edilmiş trikolar göz alıyor. Geometrik desenler ile vücuda oturan dar kesimler yetmişli yılların o büyülü havasını tekrar gündeme getiriyor. Moda, trikoda sınır tanımayan bir değişim ve gelişim içinde. Trikolar sadece kazakla sınırlı kalmıyor. Elbisesi, hırkası, eteği, gömleği, bluzu, daha neleri neleri var... Sonbahar - kış şıklığınızı bu harikulade kıyafetlerle tamamlayabilirsiniz. Bu sene renklerde gökkuşağı canlılığı var. Lila, fuşya, siyah, kırmızı, haki, mürdüm, turuncu en çok rastlayacağımız renklerden.
       2000-2001 sonbahar-kış erkek koleksiyonlarında ise rahatlık ve işlevsellik ön plana çıkıyor. Takım elbisenin içine giyilen yarım balıkçılarla şıklığınızı bir kat daha arttırabiliyorsunuz. Triko koleksiyonundaki, zengin renk alternatifleri, renk kombinasyonları ve desenler seçim yapmanızı güçleştiriyor. Erkek trikolarında kalın dokumalar, küçük baklava ve geometrik desenler, saç örgüleri göze çarpıyor. Viskon - lycra, flanel ve polar kumaşlarla karıştırılan trikolar ve triko ceketler bu sezonun favorilerini oluşturuyor. Triko kazakları isterseniz takım elbiseyle, isterseniz deri ceketle veya spor bir kıyafetle kullanabilirsiniz. Bu yaz yaşanan renklilik etkisini kışın da sürdürüyor. Kış mevsiminin soğuk ortamında sıcak renklerin koleksiyonlara geri dönüşü göze çarpıyor; turkuaz, askeri yeşil, mavi, fuşya, turuncu ve kırmızının yanı sıra bordo, kahverengi ve mor öne çıkıyor.

Trikolar nerede kaça?