Vitrin ÜRÜN

ÜRÜN

01.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

ÜRÜN

ÜRÜN


       Balıklı, çilekli havlular
       Yataş, banyo keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için çok şık yedi havlu seçeneği sunuyor: Gökkuşağı, Dama, Helezon, Sarmaşık, Damla, Mine ve Saray. Ev Tekstili 2000 Koleksiyonu desenlerine uygun bornozlar ve yüz havluları da üretmiş Yataş. Bu arada plaj şıklığınıza katkıda bulunmayı da ihmal etmemiş ve 8 farklı plaj havlusu seçeneği hazırlamış. Marine, Deniz Kabuğu, Deniz Hikayesi, Mavi Balık, Balık Hikayesi, Çilek, Deniz Yıldızı ve Papatya. İsterseniz isminden seçin havlunuzu. Ödemelerde de kolaylık var. Peşin fiyatına 8 taksit ve 12 aya varan vadelerle, peşin alımlarda yüzde 15 indirimle bir Yataş havluya kavuşabilirsiniz bu günlerde.

       Lila, mavi Twist
       Twist 2000 Yaz Koleksiyonu’nda rahatlık ve özgürlük ön planda. Akıcı ve hafif kumaşlarla yapılmış, farklı kesimli, bol cep detaylı ve fonksiyonel ceket ve pantolonlar, montlar, gömlekler ve büstiyerler göze çarpıyor Twist’te. Jean grubunda maximalist neo hippy çizgiler; nakışlar, baskılar, süslemeler, payetler dikkat çekiyor. Renkler mi? Onlar harika; morlar, fuşyalar, lilalar, pembeler, maviler, turkuazlar, yeşilller, oranjlar, sarılar...

       Akmerkez’den fırsat
       Akmerkez 7 Haziran - 23 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceği yaz kampanyasında 1 kişiye, 1 adet 2000 model MGF Sienna Gold otomobil veriyor. Kampanya süresince yapılacak toplam 20 milyonluk her alışveriş ziyaretçilere bir adet şans kuponu kazandıracak. Şans kuponunu alabilmek için alışveriş belgeleri ile Akmerkez içerisinde bulunan kampanya kayıt masalarına müracaat edilmesi gerekiyor.

       Vazgeçilmez Clipso
       Tefal ne yapıyor? "Güle güle deyin, güle güle kullanın" kampanyası ile eski düdüklü tencereleri, yeni "Clipso"lar ile değiştiriyor. 25 milyona varan indirimlerle sahip olacağınız Clipso düdüklü tencereler, tek elle açılıp kapanıyor, her tür yiyeceği kolayca pişiriyor. İki ayrı basınç ayarı, geliştirilmiş pim sistemi, özel tabanı ve 4 güvenli sistemi Clipso’yu vazgeçilmez kılıyor.

       Cafe Pele geldi!
       Pele’yi bilmeyen yoktur. Yüzünden tebessüm eksik olmayan ünlü Brezilyalı futbolcu. Yaşayan bir efsane. Şimdi Pele’nin ismi bir kahvenin markası. Dünya pazarlarında beğenilerek içilen kahveler arasında olan Cafe Pele, pek çok özelliği ile Türkiye’ye merhaba dedi. Öncelikle Brezilya’dan gelen ilk ve en hesaplı kahve, Cafe Pele. Kalitesi ve lezzetiyle de dikkat çekiyor; yüzde 80 oranında Arabica (dünyanın en pahalı ve en ünlü çekirdeği) ve aroma katması için de yüzde 20 oranında Robusta içeriyor. Avrupa’da da çok tutulan Floroi cinsi bu kahve Türk damak zevkine de çok uygun. Kahvenin en iyi çekirdeklerini içeren ürünü Global Pazarlama ithal ediyor.