Vitrin Yemeksepeti’nin jet ski teslimatı Marmaris’te

Yemeksepeti’nin jet ski teslimatı Marmaris’te

18.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Alternatif teslimat yöntemlerinde yeniliklerin markası Yemeksepeti, yaz tatili sezonuna özel olarak Marmaris koylarında bulunan teknelere Jet Ski ile verdiği hizmeti Starbucks lezzetleriyle zenginleştiriyor.

Yemeksepeti’nin jet ski teslimatı Marmaris’te

Türkiye’de h-ticaretin yenilikçi ve öncü markası Yemeksepeti, Marmaris koylarında başlattığı jet ski ile teslimat hizmetinin kapsamına Starbucks’ı da dahil etti.  Şirketten yapılan açıklamaya göre, Marmaris Starbucks menüsünde bulunan tüm lezzetler, Yemeksepeti jet ski’leri tarafından koylardaki tekne ve yatlara hızlı ve en iyi biçimde teslim ediliyor.

Haberin Devamı

GPS konumu

Yaz sezonu boyunca Marmaris, Adaköy, Keçi Adası, Bedir Adası ve Karga Adası koylarına Yemeksepeti jet ski’leri ile Starbucks menüsünde yer alan soğuk ve sıcak kahvelerinden oluşan içecekleri ve lezzetli atıştırmalıklarından oluşan yiyecekleri teslim edilecek. Sipariş veren kullanıcıların bulunduğu teknelerin adres tanımlaması ise GPS konumuna göre Yemeksepeti uygulaması tarafından algılanarak Starbucks restoranına iletilecek. 

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, 2001 yılında Türkiye’nin ilk online yemek siparişi sitesi olarak kuruldu. Yemeksepeti, bugün 81 il ve KKTC’de 30 milyonu aşkın kullanıcısına 60 bin iş ortağı restoran, Yemeksepeti Mahalle üzerinden 11 bin ortağı mahalle esnafı ve yüzlerce Yemeksepeti Market hizmet noktasıyla

Haberin Devamı

hizmet veriyor.

Sektör trendleri ve kullanıcı beklentileri doğrultusunda hizmet yelpazesini durmadan genişleten ve kendini yenileyen Yemeksepeti hızlı ticaret sektöründeki lider konumunu sürdürüyor.