Vitrin YENİ

YENİ

10.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

YENİ

YENİ


Haftanın yenilkleri


Festival mönüsü

Sofra Restaurant, geleneksel Türk mutfağının Londra temsilcisi. Türkiye’de ilk şubesini Taksim’de açan restoran, İstanbul Müzik Festivali boyunca birbirinden lezzetli yemeklerle mönüsünü zenginleştirecek. İşte Sofra’nın festival mönüsünden seçmeler: Izgara köfte, piliç, şam fıstıklı hamsi, karışık salata, kuzu incik, dana külbastı, sofra usulü köfte, kuzu şiş sote, sofra usulü yoğurtlu kebap, tatlı.

Marks&Spencer’ın damak tadı

Marks & Spencer’ı nasıl bilirsiniz? Birbirinden şık iç çamaşırları, bikinileri, gecelikleriyle mi? Doğru. Ama Marks & Spencer’da birbirinden lezzetli gıda ürünleri de bulunuyor. Bisküviler, İsviçre çikolataları, karides aromalı - peynirli cipsler, reçel, çay, geleneksel İngiliz kekleri bulabilirsiniz burada. Ayrıca dünya mutfaklarından seçme salata ve yemek sosları da Marks & Spencer’da.

Yaz şenliği

İpek Mobilya’nın yaz sonuna kadar sürecek bir kampanyası var: İpek’ten mobilya alan herkese ev tesktili ürünleri hediye edilecek. Ayrıca, yapacağınız her alışverişte peşin fiyatına 8 taksit veya 12 aya varan ödeme seçeneklerine de sahip olacaksınız. Ve de armağan yağmuru devam edecek yaz boyunca İpek Mobilya’da...

Kokuların panzehiri!

Fasa kumaş deodorantı. Henkel Turyağ tarafından Türkiye pazarına sunulan ve tüm Centilmen Kuru Temizleme Mağazaları’nda satışa sunulan kumaş ve giysilerin üzerine sinmiş sigara, yemek, hayvan, küf, ter gibi kokuları anında yok eden bir ürün Fasa. 500 ml.’lik ambalajlarda ve 100 ml.’lik çanta boyunda satışa sunulan bu ürün, kumaş ve yüzeylere 30 cm. uzaklıktan püskürtülerek uygulanıyor.

Antibakteriyel jel

Sandy kısa sürede banyolarımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Şimdi yeni bir ürün daha çıkardı Sandy: Magic Clean Antibakteriyel El Jeli. Magic Clean, su ve kurulama gerektirmeden temizlik sağlıyor. Ayrıca triclosanla zenginleştirildiği için, ciltte enfeksiyonlara neden olan bakterileri etkisiz hale getiriyor ve bu özelliğini 6 saat boyunca koruyor.

Banvit Simit Köfte

Köfte sevenler, fakat kırmızı eti ve dolayısıyla onun köftesini sevmeyenler için Banvit bir köfte tarifi veriyor. Adı Banvit Simit Köfte. Malzemesi şöyle: 1 paket Banvit köftelik / 1 adet rendelenmiş soğan / 6 çorba kaşığı köftelik bulgur / 1 çorba kaşığı kimyon / 1 tatlı kaşığı ezilmiş sarmısak / 1/4 bardak su. Tarifine gelince: Harcı karıştırıp yarım saat buzdolabında dinlendirdikten sonra yoğuruyor, 5 - 6 cm. çapında halkalar yapıyor ve yağda kızartıyorsunuz. 2 su bardağı yoğurt, suyu süzülmüş 2 adet domates, 1/2 demet ince kıyılmış nane, iki çorba kaşığı limon ve bir çorba kaşığı dövülmüş sarmısakla hazırladığınız sosla harika bir simit köfteye sahip oluyorsunuz.

Güneşin doğuşu

Adı “Güneş Işıltısı". Domestos’un yeni ürünü. Unilever teknolojisiyle üretilen Domestos Ultra Çamaşır Suyu, koyu kıvamı sayesinde yüzeyde daha fazla kalarak mikropları öldürüyor, deterjan katkısıyla derine nüfuz ediyor ve ekonomik temizlik sağlıyor. Ayrıca Domestos, otomatik çamaşır makinelerinde ön yakımada da rahatlıkla kullanılabiliyor.



Yazarlar