Vitrin Yılların izlerine karşı

Yılların izlerine karşı

02.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yılların izlerine karşı

Yılların izlerine karşı


Cildinizin tazeliğini korumak için güzellik merkezlerine gitmenize gerek yok. Kozmetik firmalarının çeşit çeşit kremleriyle evinizde de cildinizi gençleştirebilirsiniz


       Cildiniz zaman geçtikçe yıpranır, elastikiyetini kaybeder. Bunun sonucu yüzünüzde lekeler ve kırışıklıklar ortaya çıkar. Bunlardan kurtulmak için estetik operasyonlar yaptırabilir, güzellik merkezlerinde uygulanan yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Ancak bunların dışında bir seçeneğiniz daha var.
       Yaşlanma etkilerini ve lekeleri azaltan, cildi gerginleştiren ürünler. Ünlü kozmetik firmalarının bu konudaki ürün yelpazeleri oldukça geniş. Serum ya da krem olarak sunulan bu ürünler ağırlıklı olarak C ve E vitaminleri içeriyor. Bunun yanında ürünlerin çoğu güneşin yaşlandırıcı etkilerini önlemek amacıyla ultraviyole ışınlara karşı koruma sağlıyor. Firmalar günde en az iki kez kullanılan ürünlerin 15 gün ile 1 ay arasında sonuç verdiğini belirtiyor. Ayrıca ürünler ciltteki yaşlılık lekelerini de azaltıyor. Uzmanlara göre 25 - 30’lu yaşlardan itibaren cilt için bu tarz ürünler kullanılmalı. Ama yine de seçim sizin. İşte cildinizi tazeleyen ürünler.