Teknoloji Vodafone Arena’yı Drone İle Seyredin!

Vodafone Arena’yı Drone İle Seyredin!

22.03.2016 - 14:53 | Son Güncellenme:

Vodafone Arena, bir diğer deyişle Beşiktaş’ın yenilenen muhteşem stadyumu 11 Nisan’da taraftarlarına “hoşgeldin” diyecek…

Vodafone Arena’yı Drone İle Seyredin

Aylardır Vodafone Arena‘nın biteceği gün bekleniyor. Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarının unutulmaz maçlara ev sahipliği yapmış olan İnönü Stadyumu, yeni ismi ve yepyeni teknolojik haliyle Vodafone Arena olarak karşımıza çıkacak. Bugün yapılan basın toplantısında Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Genel Müdürü Gökhan Öğüt, yeni stadın özelliklerini ve açılış tarihini açıkladılar.

Haberin Devamı

11 Nisan günü Bursaspor maçı ile seyircilerine merhaba diyecek olan ve hybrid çim teknolojisiyle geliştirilmiş çimler sayesinde normal bir stadyum çiminin 20 katı daha fazla bir maliyetle hazırlanan stadyum hakkında sorular daha çok spor basınından Sayın Orman’a gelse de, biz de teknoloji basını olarak Gökhan Öğüt‘e sorularımızı sorduk ve cevabımızı aldık.

Öncelikle stadyumun 4.5G olarak Vodafone‘un en önemli projelerinden biri olduğunu söyleyen Öğüt söyle devam etti; “Vodafone Arena, belki de 4.5G deneyimini yaşayabileceğiniz en hızlı yer olacak. Biliyorum stadlarda en büyük problem internet bağlantısı ancak bu stadı öyle bir tasarladık ki 50bin kişi aynı anda internete girebilir ve 4.5G deneyimini en hızlı şekilde yaşayabilir.”

Haberin Devamı

Umarım bu stadyum, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen tüm Beşiktaş camiasına ve tabi ki Türk futboluna hayırlı, uğurlu gelir. Şimdi ise sizleri stadyumun son halinin “drone” görüntüleriyle baş başa bırakıyoruz… İyi seyirler…