Teknoloji Warcraft Filminde Heyecan Dorukta

Warcraft Filminde Heyecan Dorukta

21.04.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Warcraft, hayranlarını bu kez beyaz perde aracılığı ile heyecanlandırmaya hazırlanıyor…

Warcraft Filminde Heyecan Dorukta

Büyük bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve aynı şekilde epey kalabalık bir kitle tarafından oynanmakta olan Warcraft, bildiğiniz üzere bu kez karşımıza beyaz perdede çıkmaya hazırlanıyor. Bir süre önce duyurulan film projesi için çoktan beridir çalışma içerisinde olan yapımcı firma, son senelerin en ünlü film uyarlaması için nihayet sona yaklaşmış bulunmakta. Zira film adına yeni bir tanıtım videosu yayımlamış olan yapımcı ekip, hayranların bir kez daha heyecanlanmalarına yol açmış bulunuyor. Bahsi geçen ikinci tanıtım videosunu haberimizin sonundan izlemeniz mümkün.

Haberin Devamı

Yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Warcraft, CGI teknolojisi kullanılarak hazırlandı. Filmde Vikingler dizisi ile tanıdığımız Travis Fimmel, Anduin Lothar karakterine hayat verecek. Ayrıca bunun dışında Paula Patton, Ben Foster ve Clancy Brown gibi isimler de filmde yer alanlar arasında bulunuyor. Daha fazla lafı uzatmadan ülkemizde 10 Haziran 2016 tarihinde vizyona girecek olan filmin videosu ile sizleri baş başa bırakalım.

Jurassic World 2 İçin İlk Adım Atıldı
Yazarlar