Gündem Westworld 1. sezon ne zaman bitecek?

Westworld 1. sezon ne zaman bitecek?

16.11.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

HBO’nun yeni dizisi Westworld 1. sezon final tarihi ve 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Yayınlandığı günden itibaren dünyada büyük olay olan, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dünya genelinde ilgi çekmeyi başaran Westworld dizisi sosyal medyayı da sallıyor. Peki Westworld 1. sezon ne zaman bitecek?

Westworld 1. sezon ne zaman bitecek

Jonathan Nolan imzalı HBO dizisi Westworld yayınlandığı ilk bölümden itibaren tüm dünyada büyük ilgi çekti. Yapay zeka konusunun işlendiği bilim kurgu dizisinde Anthony Hopkins gibi dev bir oyuncuyla birlikte Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright ve Tessa Thompson gibi ünlü oyuncular da rol alıyor. Westworld dizisi 1. sezonun final tarihi de merak konusuydu.

Haberin Devamı

WESTWORLD 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Westworld dizisi 1. sezon devam ederken, dizinin final tarihi de belli oldu. Westworld dizisi 1. sezonu 4 Aralık 2016’da final yapacak. Westworld 2. sezonun başlama tarihi ise hayranlarını üzecek. Westworld 2. sezon başlama tarihi olarak 2017 Ekim’de bekleniyordu ancak dizinin yeni bölümleri 2018’e kaldı. Westworld 2. sezon uzun bir aradan sonra 2018’in ilk aylarında yayınlanmaya başlayacak. Westworld dizisi Türkiye’de Digitürk üzerinden izlenebiliyor.