Teknoloji Will.i.am Akıllı Saatleri Ön Siparişe Açıldı

Will.i.am Akıllı Saatleri Ön Siparişe Açıldı

29.04.2016 - 16:49 | Son Güncellenme:

Will.i.am tarafından geliştirilen telefonsuz kullanılabilen akıllı saatlerin Birleşmiş Milletler’de ön siparişe açıldığı duyuruldu.

Will.i.am Akıllı Saatleri Ön Siparişe Açıldı

Will.i.am tarafından geliştirilen akıllı saat, gerçekten kötü bir ürün olarak nitelendirilen Puls akıllı saatinin geliştirilmiş versiyonu olarak piyasaya çıkacak. İsmi the Dial olarak belirlenen akıllı saat bir telefon bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışıyor. Şu anda Birleşmiş Milletler vatandaşları için ön siparişe açılmış durumda.

Haberin Devamı

Cihazın telefona ihtiyaç duymaması ise operatörden bu cihaz için ayrı kontrat yapılmasını gerektiriyor. 2 yıllık taahhüt üzerinden belli dakika ve internet tarifeleri mevcut.

The Dial akıllı saatinin 2 Megapiksel ön kamerası mevcut. 32 GB dahili depolama alanına sahip bu cihaz 1,63¨ dokunmatik ekrana sahip. Aynı zamanda saate sahip olanlar internet verilerini tüketmeyen reklamsız müzik servisinden faydalanbilecek.

Aynı zamanda kendine özel “AneedA” isminde bir sesli dijital asistanı bulunuyor. Asistan ile kısa mesaj gönderme, arama yapma, müzik dinleme veya alarm kurma gibi işlemler yapmak mümkün.


Yazarlar