Teknoloji Windows 10’lu Akıllı Telefonları Bir Süre Daha Unutun!

Windows 10’lu Akıllı Telefonları Bir Süre Daha Unutun!

04.05.2015 - 10:41 | Son Güncellenme:

Microsoft’un akıllı telefonlar için geliştirdiği Windows 10 işletim sistemi rötar yapacak gibi görünüyor! İyisi mi bir süre daha unutun!

Windows 10’lu Akıllı Telefonları Bir Süre Daha Unutun

Yazılım ve bilişim devi Microsoft, masaüstü PC’leri ve akıllı cihazlar için geliştirdiği Windows 10 işletim sisteminin hazırlıklarını sonlandırmak için son çalışmalarını yapıyor. Kullanıcı tarafında geçtiğimiz yıllarda Metro(RT) arayüzünün gereksiz olduğu vurgulanan ve Microsoft’a şikayet üzerine şikayet gelen Windows 8, Metro arayüzünü kullanan ve kullanıcısından şikayet alan ilk ve son işletim sistemi ilan edilmişti.

Haberin Devamı

Masaüstü cihazları için önümüzdeki aylarda indirilebilir ve –bilindiği üzere- resmi sitesi üzerinden satın alınabilir olacak Windows 10, ne yazık ki bir süre daha yalnızca masaüstü cihazlarında kullanılacak. Yani Windows işletim sistemli akıllı telefon, phablet ve tablet modellerinde bir süre daha “Şimdi Windows 10’a yükseltin!” ibaresiyle karşılaşamayacağız.

Microsoft yetkililerinden Joe Belfiore’in, “Windows 10, ilk önce bilgisayarlara, daha sonra akıllı cihazlara gelecek” cümlesini paylaşmasının ardından resmi rapor da gecikmedi. Windows 10’un akıllı telefonlara gelmesi için Sonbahar’ı beklemelisiniz.