Şanlıurfa X BOX’LA PİAZZA’DA YARIŞTILAR, PİAZZA’DA KAZANDILAR!

X BOX’LA PİAZZA’DA YARIŞTILAR, PİAZZA’DA KAZANDILAR!

12.03.2015 - 10:38 | Son Güncellenme:

.

X BOX’LA PİAZZA’DA YARIŞTILAR, PİAZZA’DA KAZANDILAR

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerinin alışveriş keyfini düzenlediği X Box yarışması ile ikiye katladı. Yarışmada ilk üç’e sürpriz ödüllerin yanı sıra Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti hediye edildi.
Açıldığı günden bu yana hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi olduğu kadar kültür, sanat ve eğlence etkinlikleriyle de bölgenin çekim merkezi haline gelen Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez de “ X-Box Yarışması” ile ziyaretçilerini hem eğlendirdi hem de sürpriz hediyeler dağıttı. Dereceye giren herkese Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti hediye edilirken, ilk üç için düşünülmüş sürpriz hediyeler göz doldurdu.
Oldukça çekişmeli geçen yarışma ve her yaş grubundan ziyaretçilerin büyük ilgisini gören “X Box Yarışması”nın birincisine Fakir’den elektrikli süpürge ile Sporyum Restaurant’tan çift kişilik yemek; ikinciye Fakir’den fön makinesi ile Popeyes’ten çift kişilik yemek; üçüncüye ise Bargello’dan bay/bayan parfümü ile Sbarro’dan çift kişilik yemek hediye edildi. Dereceye giren tüm yarışmacılara ayrıca Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti verildi.