Teknoloji Xabi Alonso'nun Instagram hesabı Ayyıldız Tim tarafından hacklendi

Xabi Alonso'nun Instagram hesabı Ayyıldız Tim tarafından hacklendi

09.03.2018 - 16:45 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü futbolcu Xabi Alonso'nun 4 milyon takipçili hesabı hacklendi. Hesaptan Fenerbahçe ve Afrin paylaşımı yapıldı. Ayyıldız Tim, gönderilerin altına “Real Madrid’le olan sözleşmemi feshedip Fenerbahçe’ye gelmeye karar verdim çünkü Afrin’de, Türk askerlerine destek olmak istiyorum” ifadeleri yer aldı.

Xabi Alonsonun Instagram hesabı Ayyıldız Tim tarafından hacklendi

Real Sociedad'ta yıldızı parlayan ve Real Madrid’in yanı sıra Liverpool ve Bayern Münih’de forma giyen ve geçen sezonun sonunda futbolu bırakan Xabi Alonso’nun 4 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabı hacklendi.

Haberin Devamı

Xabi Alonsonun Instagram hesabı Ayyıldız Tim tarafından hacklendi

Fenerbahçe görselli paylaşım yapan hacker grubu, İspanyol futbolcunun hesabına, “Real Madrid’le sözleşmemi feshedip Fenerbahçe’ye gelmeye karar verdim. Çünkü Afrin’deki Türk askerlerini desteklemek istiyorum” yazdı.

Daha sonra adını ifşa eden ‘Ayyıldız Tim’ adlı grup, hesapta iki paylaşım daha yaptı.

Bunlardan birinde "Hesabınız Ayyıldız Tim tarafından hacklenmiştir. DM yazışmalarınız ve önemli bilgileriniz ele geçirilmiştir" ifadeleri diğerinden ise "Başta Vatana Binlerce Kahraman evlat yetiştiren, Cennet Ayaklarının altında olan Şehit ve Gazi Annelerimiz olmak üzere Tüm Kadınların, Emekçi Türk kadınının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun" denildi.

Instagram hesabı, olayın ortaya çıkmasının ardından Xabi Alonso'ya iade edildi ve söz konusu paylaşımlar oyuncu tarafından kaldırıldı.