Teknoloji Xiaomi Mi Akıllı Saat Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Akıllı Saat Ortaya Çıktı

24.06.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

Gün geçtikçe büyümeye devam eden giyilebilir cihazlar sektörüne Xiaomi Mi yeni akıllı saat modeli de dahil olmaya hazırlanıyor…

Xiaomi Mi Akıllı Saat Ortaya Çıktı

Satışa sunduğu Android işletim sistemli akıllı telefon modelleri ile beraber beğeni kazanan Xiaomi, bir yandan giyilebilir ürünler için de çalışmaya devam ediyor. Çin merkezli oluşu ile dikkat çeken ve bu bölgede büyüyen firmalardan biri olan şirket, şimdilerde kapalı kapılar ardında yeni bir saat geliştiriyor. Xiaomi Mi ailesi arasına katılacağı belirtilen bu akıllı saatin firmanın amiral gemi niteliğinde çıkaracağı bir model olarak lanse edilecek. Her ne kadar bu bilgi resmi olarak doğrulanmış olmasa da firmanın yapmış olduğu hata, beraberinde saat ile ilgili dedikoduların gün yüzüne çıkmasına yol açtı. Firmanın internet sitesinde yanlışlıkla olması muhtemel yeni bir saat modeli belirdi. Durumun anlaşılmasından hemen sonra ise Xiaomi, ürün sayfasını ortadan kaldırdı.

Haberin Devamı
Teknik Özellikler Bilinmiyor

Konuyla ilgili bahsi geçen sızıntı, ne yazık ki Xiaomi Mi ailesine katılacak olan saatin teknik özelliklerini bizlere aktarmıyor. Ancak bunun yanında yeni bir modelin yolda olduğu artık neredeyse kesin bir durum. Ne de olsa resmi internet sitesinde yeni cihaz kendisini gösterdi. Bunun ardından yalanlamanın gelmeyeceği açık.

Beklentiler Eylül Ayına Yönelik

Bu kadar adı geçen saatin çıkış tarihine değinmeden elbette olmaz. Elimizde herhangi bir resmi bilgi bulunmamasına rağmen saatin kuvvetli ihtimaller dahilinde eylül ayında satışa sunulacağını söylemek mümkün. Zira bu alanda faaliyet gösteren pek çok kaynak eylül ayına işaret ediyor. Üstelik saatin 150 dolar ile 240 dolar arasında bir etiket fiyatına sahip olacağı da beklentiler arasında bulunmakta.

Haberin Devamı