Teknoloji Xperia M4 Aqua Marshmallow Güncellemesine Kavuştu

Xperia M4 Aqua Marshmallow Güncellemesine Kavuştu

13.07.2016 - 16:59 | Son Güncellenme:

Sony’den güncelleme atağı devam ediyor. Geçtiğimiz yılın orta segment telefonu Xperia M4 Aqua Marshmallow Güncellemesi Alıyor.

Xperia M4 Aqua Marshmallow Güncellemesine Kavuştu

Android ekosisteminin en önemli sorunlarından birisi olan “Güncelleme” ya da tam doğru adıyla “Güncelleyememe” iOS kullanıcılarının Android kullanıcılarına karşı en büyük silahıdır. Genellikle iPhone sahiplerinin Android kullanıcılarına “senin telefonun güncellenmiyor benimkisi hemen güncelleniyor” şeklinde atışmalarına her daim şahit olmaktayız. Sony sahiplerinin son dönemde güncelleme konusunda oldukça üzüldüğünü biliyoruz. Özellikle Xperia Z5 sahipleri firmaya ciddi anlamda gönül koymuş durumda. Zira geçtiğimiz yıl amiral gemisi olarak aldıkları telefonlarına Android Nought güncellemesi öncesinde Marshmallow güncellemesi verilmesi bir noktada traji komikte bir hikaye. Xperia Z5 ve Xperia Z3+ Marshmallow güncelleme duyurusundan sonra Japon teknoloji devi Sony Xperia M4 Aqua Marshmallow Güncellemesi ile yoluna devam edeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Xperia M4 Aqua Marshmallow Güncellemesi Bize Ne Sunacak?

6.3.A.0.131 yapı numarası ile indirilmeye sunulacak olan güncelleme bize ne getirecek şu anda tam olrak belli değil. Zira bu güncelleme sertifikasyon aşamasında görüntülendi. Bakalım Sony kullanıcılarına başka ne gibi sürprizler sunacak?