Teknoloji Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 Marshmallow Güncellemesine Kavuştu

Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 Marshmallow Güncellemesine Kavuştu

20.07.2016 - 17:39 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarında çok özel bir yere sahip Sony geçtiğimiz yılın telefonları Sony Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 Marshmallow güncellemesine başladı.

Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 Marshmallow Güncellemesine Kavuştu

Japon teknoloji devi Sony, mobil pazarın kamera sensörü ihtiyacını tek başına karşılarken telefon tarafında da oldukça agresif işlere imza atıyor. Z serisinden vazgeçen ve yoluna X serisi ile devam eden firmanın; Xperia X, Xperia XA ve Xperia X Performance ile farklı müşteri kesimine hitap ettiğine şahit oluyoruz. Bu noktada firma geçen yılın telefonlarına güncelleme desteği sunarak müşterilerinin takdirini kazanmak istiyor. Gelen bilgilere göre Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 Marshmallow güncellemesine nihayet kavuştu.

Haberin Devamı

Xperia M4 Aqua için 26.3.A.0.131 kod adıyla, Xperia M5 içinse 30.2.A.0.100 kod adıyla yayınlanan Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin belli ülkelerde denendiği ve başarılı olduktan sonra globale sunulduğunu da belirtelim. Yani bu versiyonların telefonunuza güç kazandıracağından eminiz. Güncellemenin OTA yoluyla dağıtılacağının da altını çizelim…