Teknoloji Xperia Z3+ İçin Bir Sonraki Durak ABD…

Xperia Z3+ İçin Bir Sonraki Durak ABD…

20.11.2015 - 10:27 | Son Güncellenme:

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, çok yakında yeni akıllı telefon modellerinden Xperia Z3+'yı ABD bölgesinde satışa sunmuş olacak... Şu sıralar daha çok Xperia Z5 ailesi ile anılan ve bu modeller...

Xperia Z3+ İçin Bir Sonraki Durak ABD…

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, çok yakında yeni akıllı telefon modellerinden Xperia Z3+'yı ABD bölgesinde satışa sunmuş olacak... Şu sıralar daha çok Xperia Z5 ailesi ile anılan ve bu modeller ile gündemde yer alan Sony, ilginç bir gelişme ile karşımıza çıkmış bulunmakta.

Haberin Devamı

Beklenmedik bir şekilde Xperia Z3+'ın pazar payını arttırma yoluna giden firma, belirli bölgelerde çok daha öncesinde satışa sunduğu modelini ABD kullanıcıları ile buluşturacak. Z5'in görücüye çıktığı şu günlerde Z3 Plus'ın nasıl bir satış performansı sunacağı açıkçası merak ediliyor. Zira daha eski amiral gemi modeli unvanına sahip olan Z3+, sadece siyah ve beyaz olmak kaydıyla iki farklı renk seçeneği ile gelecek. 499.99 dolar (yaklaşık 1422 TL) etiket fiyatına sahip olması beklenen modelin ABD'de yaşayan kullanıcılar açısından bir süpriz olduğu gerçek. Japonya ve belirli ülkelerde bir süredir satın alınabilen modelin ABD sonrasında elde edeceği toplam satışın da merak edildiğini belirtelim.