Gündem Yalçın Abi’yi andık

Yalçın Abi’yi andık

30.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milliyet’in Fotoğraf Servisi’ni uzun yıllar yöneten foto muhabirlerinin duayeni Yalçın Çınar, ölümünün 4. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Yalçın Abi’yi andık

Anmada konuşan Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Ercüment Erkul, “Yalçın gerçek bir gazeteciydi, gerçek bir Milliyet’çi, gerçek bir arkadaş, gerçek bir dosttu. Amatörce çalışan bir profesyoneldi. Yıllardır yıpratılmaya çalışılan, saldırılara uğrayan Milliyet, bugün hala ayakta duruyorsa Yalçın gibi amatörce çalışan bir avuç Milliyet’çinin bunda payı büyüktür” dedi.

Haberin Devamı

Basın Konseyi Pınar Türenç ise, “Aramızdan çok erken gittin ve bizi böylesine acılar içinde ama onurla gururla bırakıp gittin. Seninle gurur duyduk. Nur içinde yat” diye konuştu.

Anma törenine Çınar’ın eşi Nazlı, kızı Hande, oğlu Emre, yakınları ve Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, Milliyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Ercüment Erkul, Milliyet Gazetesi yazarı Tunca Bengin, Milliyet Gazetesi Haber Araştırma Müdürü Pınar Aktaş, Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün ve eski Fotoğraf Servisi Müdürü Yurttaş Tümer katıldı.