Gündem Yasak Elma 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız tuzağa düşecek mi?

Yasak Elma 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız tuzağa düşecek mi?

18.05.2018 - 09:58 | Son Güncellenme:

Yasak Elma 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Ender, Yıldız'ın peşini bırakmıyor. Yıldız'a büyük bir oyun oynayan Ender, onu tuzağına düşürmeyi başarıyor. Halit'in bu olaya tepkisi ise büyük olacak. Yasak Elma 10. bölüm için heyecan dorukta.

Yasak Elma 10. bölüm fragmanı yayınlandı Yıldız tuzağa düşecek mi

FOX TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Yasak Elma yeni bölümü ile Pazartesi akşamı ekrana gelecek. 10. bölüm fragmanı yayınlanan dizide yine ortalık karışacak. Yıldız, Ender'in tuzağına düşüyor.

Haberin Devamı

YASAK ELMA 10. BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halit’in hazırlattığı evlilik sözleşmesini imzalatmak istemesi üzerine Yıldız çok şaşırmıştır. Ama Halit’i de kaybetmek ve şüphelendirmek istemez. Ender, tüm olanlardan sonra Yıldız’dan intikam almakta ve onun bir açığını yakalamakta da kararlıdır. Yıldız ve Halit’in evliliği yüzünden yanlış anlaşılmak istemeyen Zeynep ise Alihan ile yaşadıkları ilişkiyi saklamaya karar verir. Yavaş yavaş Zeynep’e aşık olduğunu fark eden Alihan bu aşkın onu değiştirdiğinin farkına varır. Bunun üzerine ise yapacağı yeni hamle ile Zeynep’i hem şaşırtacak hem de çok üzecektir...

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Yazarlar