Gündem Yaşam savaşını kaybetti

Yaşam savaşını kaybetti

15.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beykoz’da devrilen ağacın altında kalan ve yoğun bakıma kaldırılan işyeri sahibi Özpeynirci hayatını kaybetti. Özpeynirci Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi

Yaşam savaşını  kaybetti

Beykoz Korusu’nda devrilen ağacın altında kalarak yaşamlarını yitiren 2 emekli öğretmenin ardından işyeri sahibi Suzan Özpeynirci de 5 gündür yoğun bakımda olduğu hastanede yaşamını hayatını kaybetti. Özpeynirci’yi son yolculuğuna 2 oğlu ve yakınları uğurladı.
Ağaç devrilmişti
Beykoz Korusu’ndaki Dilruba Kafe’de çay içen 3 kadının üzerine geçtiğimiz Salı günü kökü kurumuş bir dişbudak ağacı devrilmiş, olayda emekli öğretmenler Ayfer Ayla Aral (66) ve Naime Hülya Bayrak (60) olay yerinde hayatını kaybetmişti. Ağaç eknazının altından yaralı olarak kurtarılan işyeri sahibi Suzan Özpeynirci ise kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.
Yoğun bakımda 5 gündür yaşam mücadelesi veren Özpeynirci’den dün kötü haber geldi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özpeynirci ikindi vakti Şişli Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Çocukları Beyazıt ve Yıldırım Özpeynirci annelerinin tabutu başında taziyeleri kabul ederken, kılınan namazın ardından kızının tabutu başına giden anne Sevim Alkan ise gözyaşlarına boğuldu. Anne Alkan’ı yakınları teskin etmeye çalıştı. Özpeynirci’nin cenazesi törenin ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

‘Dikkat tente düşebilir’

Özpeynirci son yolculuğuna uğurlanırken, cami avlusunda bulunan arızalı tentelerin iple pencerelere bağlanması ve üzerindeki “Dikkat tente arızalıdır, üzerinize düşebilir” yazısı dikkat çekti.
DHA

Yazarlar