Ankara Yaşar'dan duyarlı davranış

Yaşar'dan duyarlı davranış

21.07.2014 - 09:53 | Son Güncellenme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, iftar sonrası Onkoloji Konukevi’nde misafir olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Yaşardan duyarlı davranış

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, iftar sonrası Onkoloji Konukevi’nde misafir olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Ankara dışından gelen misafirlerden konukevi projesini hayata geçirdiği için dualarını alan Yaşar’a 7’den 70’e tüm misafirler büyük ilgi gösterdi. Her hastayla özel olarak ilgilenen Yaşar, onların sıkıntılarını dinleyerek acil şifalar diledi.

Haberin Devamı

“MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN”

Yenimahalle Belediyesi’nin hayata geçirdiği, geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Onkoloji Konukevi, hasta ve hasta yakınlarına sıcak yuva oluyor. Şu an 52 hastaya ev konforu sağlayan konukevinde her geçen gün yeni hayatlar buluşuyor. Ramazan akşamında konukevini ziyaret ederek hasta ve yakınlarına destek olan Yaşar, misafirlerin de yüzünü güldürürdü. Her biri Ankara dışından gelen misafirler, konakladıkları bu misafirhane için Yaşar’a teşekkür ederken, bütün günlerinin hastanede geçtiğini belirterek yorgunluklarını bu tesiste rahatlıkla attıklarını dile getirdi.
Hastalara acil şifalar dileyen Yaşar “Yaşama azminizi, umudunuzu asla bırakmayın. Moral bu hastalıklar için en büyük ilaçtır. Asla ve asla moralinizi düşürmeyin. Kendinize daima iyi bakın. Sizden önemli hiçbir şey yok bu hayatta” sözleriyle onlara destek oldu.

Haberin Devamı

AHMET’TEN FETHİ DEDE’YE SEVGİ SELİ

Her bir hastayla yakından ilgilenen Yaşar, onların dertlerini dinleyerek çözümler üretti. Çocuk hastalarla da sohbet ederek onların moralini yerine getirmeye çalışan Yaşar, 9 yaşındaki hasta Ahmet Kuytuk ile de yakından ilgilendi.
Konukevini çok sevdiğini belirten Ahmet’in, Fethi dedesinden bir de ricası oldu. Bilgisayarının olmasını çok istediğini söyleyen minik Ahmet’i kırmayan Yaşar, onun hayalini yerine getirerek dizüstü bilgisayar hediye etti.