Ege Yaşar Holding’ten Pınar KSK’ye moral

Yaşar Holding’ten Pınar KSK’ye moral

22.02.2018 - 00:31 | Son Güncellenme:

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna adını yazdıran Pınar Karşıyaka’yı isim sponsoru Yaşar Holding, kutlama ve moral yemeğinde ağırladı. Yemeğe katılan Karşıyaka Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Yaşar Holding ile aramızda güçlü bir gönül bağı var” dedi

Yaşar Holding’ten Pınar KSK’ye moral

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı’nın ev sahipliğindeki yemeğe Karşıyaka Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Başkanvekili Gökhan Şensan, teknik heyet ve basketbolcular katıldı. Feyhan Yaşar, gecede Pınar Karşıyaka’nın Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği başarıdan dolayı mutluluğunu dile getirdi, “Sırada FIBA Şampiyonlar Ligi Kupası yer alıyor. Pınar Karşıyaka’nın Final Four’u İzmir’e getirmesini gönülden istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Başkan’dan teşekkür

Karşıyaka ile Yaşar Holding arasında 60 yıllık gönül bağı bulunduğunu belirten Turgay Büyükkarcı “Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı nezdinde Pınar’a ve arkamızdaki en büyük güç olan Yaşar Holding’e her şartta yanımızda oldukları için kulübümüz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyoruz. Yaşar ve Karşıyaka arasındaki bağ çok güçlü” açıklamasını yaptı. Kongre üyelerinden futbol ve basketbolun yarışmacı haklarını bir şirkete devredebilmek için Karşıyaka yönetimi, bugün İstanbul’a çıkarma yapacak.