Sakarya Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası

19.03.2018 - 11:53 | Son Güncellenme:

.

Yaşlılar Haftası

SAKARYA (AA) - AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, "Ne mutlu ki bizler, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren kültür ve geleneğe mensubuz." dedi.

Haberin Devamı

Başkan Kılıç, Yaşlılar Haftası dolayısıyla AK Parti Sakarya İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, her insanın beşikten mezara kadarki hayatının her evresinde ilgiye, sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahip olduğunu söyledi.

Tüm vatandaşların güvenliği, refahı ve huzurunu temin etmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Kılıç, bu kapsamda ömürlerinin en verimli yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren emektar vatandaşlara, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri güvenli bir ortam hazırlamayı görev addettiklerini kaydetti.

Yaşlıların kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamanın devletin öncelikli görevleri arasında olduğunu ifade eden Kılıç, "Pozitif ayrımcılık ilkesi doğrultusunda, yaşlı vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilmesine yönelik politikalar geliştirerek birçok proje ve uygulamayı yürürlüğe koyuyoruz. Ne mutlu ki bizler, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi saygı ve hürmeti gösteren kültür ve geleneğe mensubuz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Kılıç, hafta kapsamında yaşlı vatandaşları ziyaret etmek üzere parti üyeleriyle program hazırladıklarını sözlerine ekledi.