Gündem Yaşlılara ‘gey’ kumpası!

Yaşlılara ‘gey’ kumpası!

19.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Yaşlılara ‘gey’ kumpası

İstanbul polisi film senaryolarını aratmayan bir yöntem kullanan hırsızlık şebekesini çökertti. Polise başvuran mağdurların müracaatlarını değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Bağcılar, Bahçelievler, Kağıthane, Arnavutköy’de 9 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda liderliğini Hüseyin Kemal Ö.’nün (64) yaptığı 9 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Park veya cami avlularında yalnız oturan yaşlıları hedef alan şüphelilerden birinin gey gibi davranarak tek başına oturan mağdurun yanına gidip konuşmaya başladığı, diğer şebeke üyelerinin harekete geçtiği tespit edildi. Kendilerini polis olarak tanıtan şebekenin diğer üyeleri mağdurun yanına gönderdikleri ilk kişinin üstünün aradıkları ve uyuşturucu bulduklarını söyleyerek hedeflerindeki kişiyi korkuttuğu öğrenildi. Polis gibi davranan şüphelilerin onun da üstünü aradığı ve böylece cebindeki para miktarını belirledikleri kaydedildi.

Daha sonra “Ayıp değil mi kocaman adamsın, böyle insanlarla geziyorsun. Günahlarından arınman için namaz kılman gerekiyor” diyerek mağduru camiye götüren şüphelilerin “Burada namaz kıl, biz cüzdanını ve paralarını kontrol edeceğiz” dedikleri tespit edildi. Mağdur namaza başlayınca da paralarla kaçtıkları öğrenildi. -ALİ AKSOYER İstanbul DHA

Yazarlar