Yavuz Özkan

  • İsim
    : Yavuz
  • Soyad
    : Özkan
  • Mesleği
    : Sinema Yönetmeni
  • Doğum Tarihi
    : 1942
    1942-01-01
  • Uyruğu
    : Türkiye
BİYOGRAFİSİ

Türk yönetmen, yapımcı, senarist. 7. Uluslararası İstanbul Sinema Günleri'nin ulusal yarışma jürisinde yer aldı.
 
Filmografisi
Yönetmen
Hayal Kurma Oyunları (2004)
Bir Erkeğin Anatomisi (1996)
Bir Kadının Anatomisi (1995)
Yengeç Sepeti (1994)
İki Kadın (1992)
Ateş Üstünde Yürümek (1991)
Filim Bitti (1989)
Büyük Yalnızlık (1989)
Umut Yarına Kaldı (1988)
Yağmur Kaçakları (1987)
Son Savaşçı (1985)
Sevgiliye Mektuplar (1982)
Demiryol (1979)
Maden (1978)
Vardiya (1976)
Yarış (1975)
Senaryo yazarı
Hayal Kurma Oyunları (2004)
Bir Erkeğin Anatomisi (1996)
Bir Kadının Anatomisi (1995)
Yengeç Sepeti (1994)
Bir Sonbahar Hikayesi (1994)
İki Kadın (1992)
Ateş Üstünde Yürümek (1991)
Büyük Yalnızlık (1989)
Filim Bitti (1989)
Umut Yarına Kaldı (1988)
Yağmur Kaçakları (1987)
Son Savaşçı (1985)
Sevgiliye Mektuplar (1982)
Demiryol (1979)
Maden (1978)
Vardiya (1976)
Bekleyiş (1976)
Yarış (1975)
Yapımcı
Bir Erkeğin Anatomisi (1996)
Bir Kadının Anatomisi (1995)
Ateş Üstünde Yürümek (1991)
Filim Bitti (1989)
Büyük Yalnızlık (1989)
Umut Yarına Kaldı (1988)
Yağmur Kaçakları (1987)
Demiryol (1979)
Maden (1978)


Yavuz Özkan biyografisi

Yavuz Özkan kimdir?

Yavuz Özkan 1942 tarihinde doğmuş olup Sinema Yönetmeni olarak görev yapmaktadır.

Yavuz Özkan kaç yaşındadır?

Yavuz Özkan 1942 tarihinde doğmuş olup 75 yaşındadır.

Yavuz Özkan ne iş yapar?

Yavuz Özkan Sinema Yönetmeni olarak görev yapmaktadır.

Yavuz Özkan nerelidir?

Yavuz Özkan Türkiye vatandaşıdır.

©Copyright 2017 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.