Gündem Yaz’ın Öyküsü 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yaz’ın Öyküsü 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

04.08.2015 - 14:21 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin vazgeçilmez yaz dizisi "Yaz’ın Öyküsü” yeni bölümü ile Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek. Dizinin son bölümünde Yaz'ın öpüşme sahnesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Merakla beklenen Yaz’ın Öyküsü 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Yaz’ın Öyküsü 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, hikaye/tretmanını Gamze Arslan, Nergis Otluoğlu Akoğlu, Hasan Cömert oluşturduğu, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç'in kaleme aldığı, başrollerinde Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı “Yaz’ın Öyküsü” 6. yeni bölüm için heyecan dorukta.

Beğeni ile izlenen dizi, Tüm Kişiler’de yüzde 3.33 reyting ve 13.67 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de ise 3.71 reyting ve 15.65 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı oldu.

Yaz’ın Öyküsü, heyecan dolu yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D’de!

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 6. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

YAZ'IN ÖYKÜSÜ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Yaz, annesi Umut’un, Ferhat’dan şikayetçi olmaması için Umut’un yaptığı teklifi kabul eder ve anne babası ile aynı evde yaşamaya başlar. Bu durum Umut ve Tunç ikilisi için yeni sorunlara sebep olur.

Ferhat’ın dinmek bilmeyen öfkesi Ege’nin hayatını büyük bir tehlikeye sokar. Yaz, Ekim’le olan arkadaşlığını yeniden kazanmak için ona aynı evde yaşamayı teklif eder. Bu teklif Ekim için kaçırılmayacak bir fırsat olur.

Yaz’ın, Ekim’i Umut’un evine getirmesi herkesi şok eder. Ekim’in gelişinden hoşlanmayan Saniye ise boş durmaz ve genç kızı göndermek için harekete geçer. Ancak ne Ekim’in evden, ne de Yaz’ın arkadaşından ayrılmaya hiç niyeti yoktur.