Gündem Yaz’ın Öyküsü dizisi 13. bölümü ile final yapıyor

Yaz’ın Öyküsü dizisi 13. bölümü ile final yapıyor

19.09.2015 - 08:44 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yaz aylarında yayınlanmaya başladığı dizilerden olan Yaz’ın Öyküsü yeni sezon öncesinde final yaparak ekrana veda edecek. Yaz’ın Öyküsü 27 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yaparak veda edecek...

Yaz’ın Öyküsü dizisi 13. bölümü ile final yapıyor

Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve reytinglerdeki düşüş nedeniyle yeni sezona başlamadan Yaz’ın Öyküsü 13. bölümle ekrana veda ediyor.

Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel’in paylaştığı, Pazar akşamları ekranlara gelen Yaz’ın Öyküsü dizisi 13. bölümde final yaparak bitecek. Yazın Öyküsü ilk ekrana geldiği haftalarda Fox TV’nin yaz dizisi olan Sen Benimsin’i de geride bırakarak reytinglerde ilk sırada yer almayı başarmıştı. Ancak son haftalarda Yaz’ın Öyküsü dizisi, yeni sezonu açan Küçük Gelin ile Fox TV’deki Sen Benimsin dizilerinin ardından 3. olmaya başladı. Kanal D yönetiminin, yeni sezonda başlayacak iddialı dizilerle birlikte reytinglerde düşüş yaşayacağı tahmin ettiği Yaz’ın Öyküsü için erken final kararı alındı.

Yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur ve Gamze Arslan’ın kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı, yeni dizisi Yaz’ın Öyküsü 27 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yaparak veda edecek.

Yaz’ın Öyküsü dizisi 13. bölümü ile final yapıyor


YAZIN ÖYKÜSÜ GENEL KONUSU
Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük isteği özgürleşip kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın bu hayalleri, isteğinin çok dışında gerçekleşir. İşlerin karmakarışık olduğu bir dönemde Yaz, 18 senedir hiç görmediği annesi Umut ve babası Mert’le tanışır. Umut ve Mert de tıpkı Yaz gibi, senelerdir birbirlerinden habersiz yaşamışlardır. Başta anne ve babasını kabullenmekte zorlanan Yaz, zaman geçtikçe onlarla aile olabilmek için elinden gelen yapacaktır.

Yazarlar