Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

11 Balkan ülkesi, Uluslararası CSI Engel Atlama Yarışmaları ve Balkan Şampiyonası için, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde bir araya geliyor

Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarışacağı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşecek, CSI Engel Atlama Yarışmaları ve Balkan Şampiyonası’nda atacak. 1968 yılından beri, senede bir kez düzenlenen şampiyonanın Türkiye’de düzenlenen Engel Atlama yarışmalarında; 300 sporcu ve 440 at yarışacak.

Haberin Devamı

30 Ağustos-1 Eylül tarihlerindeki Uluslararası CSI Engel Atlama Yarışmaları ve 4-8 Eylül’deki Balkan Şampiyonası, dünyanın önemli binicilerini Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde ağırlayacak. Koru Sigorta, Qatar Airways ve Alternatif Bank sponsorluğunda düzenlenecek organizasyonun destekçileri arasında ise Alba Prestige, Atik, Işık Peyzaj, Radyo D ile Vansan yer alıyor. Bu önemli yarışmaların medya sponsorluğunu da, her etkinlikte olduğu gibi yine Demirören Medya üstleniyor.

KEMER COUNTRY’DE DEV BULUŞMA