Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları

‘Gece kulüplerinde yapılmaması gerekenler”in ardından bu hafta da ‘erkeklerin eğlenirken yaptıkları tuhaflıklar’ı 5 maddede topladım

“Gece kulüplerinde yapılmaması gerekenler”i yazdıktan sonra “Madem yapılmaması gerekenleri biliyorsunuz, bir de ne yaptıklarını yazsanız” diyenler azımsanmayacak kadar çok olunca, erkeklerin eğlenirken yaptıkları tuhaflıkları beş maddede topladım. Tüm bu maddelerin dışında benim çok eğlendiğim “eğlencenin çaylakları”, ne dans etmeyi bilir, ne de nerede duracağını... Deliler gibi dans eder, gecenin sonunda mutlaka 1-2 kişinin koluna girerek mekanı terk eder.
1-Erkekler, kulüplerde birer aslan parçasına döner. Eğlenmek yerine kaskastı kesilip etrafa tuhaf bakışlar atmayı racondan sayar. İş öyle bir hal alır ki, bırakın eğlenmeyi hepsi birer gönüllü koruma moduna girer. Eee bu nasıl eğlence modeli böyle?
2-Bulundukları grup içinde kimseye göz açtırmazlar. Hani eğlenmeye değil de gece kulübünde heykel misali dikilmeye gitmiş gibidirler. Kadınları dans ettirmezler, sağa sola baktırmazlar, tek başına tuvalete göndermezler. Eğlence onlarla kâbusa döner.
3-Gecenin yakışıklı adamları öyle bir havaya girer ki, gece kulübündeki tüm kadınların ona ilgi gösterdiği hissine kapılır. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu his onları tüm kadınlarla tanışma havasına sokar. Gecenin sonundaysa mutlaka bu yakışıklı adamlar kendini bir olayın içinde bulur. Malum, her kuşun eti yenmez.
4-Bir de şuursuzlar var. Kimselere aldırış etmeden sosyalleşmeye çalışır. Hele ki mekanda tanınıyorsa, garsonla kadınlara haber gönderir. Kadınlara tuhaf tuhaf bakar. Sonrasında illa ki güvenlikten uyarı alır. Ya mekanı terk eder ya da özüne döner.
5-Bugünlerde en tehlikeli olanları, tanınmış ailelerin çocukları. İçlerinde istisna olsa da genelde başlarında güvenlik bekler. Sürekli olarak bahşiş dağıtır, en pahalı içkileri içerler. Yanlarındaki kadın sayısı mutlaka fazladır. Mekanı resmen esir alırlar. İçeride eğlenenlerin huzurunu kaçırırlar. Mutlaka bir olaya neden olurlar.

Haberin Devamı

LUCCA YENi YILI SALI GÜNÜ GETiRiYOR

Haberin Devamı

Bu hafta yılbaşına kadar her yerde partiler var. O kadar çok parti var ki, yetişmek ve hepsine dahil olmak mümkün değil. Şehrin sosyal hayat düşkünleri, yeni yıla kadar bitap düşmezse iyidir. Salı günü ise Lucca erken yılbaşı daveti veriyor. Lucca’nın davetine gidilir.

NiŞANTAŞI’NDA BiLETÇi TACiZi

Yılbaşına bir hafta kala İstanbul’un yeni yılı en çok yaşayan semti Nişantaşı da havaya girmiş durumda. Semt, bugünlerde ışıl ışıl parlıyor. Ünlü isimler mekanları dolup taşırıyor. Özellikle Abdi İpekçi Caddesi ve Atiye Sokak’ta herkes dışarıya taşmış durumda. Yeni yıl öncesi böyle bir enerjinin olması keyifli.
Bu arada o kadar çok biletçi var ki, dakikada bir insanın başına dikiliyorlar. Bu kadar biletçi hangi ara türedi? Önüne gelen bilet satabiliyor mu?