Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları

Eğlence mekânları söz konusu olduğunda karşımıza çok ilginç isimler çıktı. Ama hiçbiri İzmir’deki gibi olmadı. İzmir’de Öküz diye bir gece kulübü hizmet veriyor

iZMiR’iN ÖKÜZ’Ü

Öküz, şehrin en popüler yerlerinden biriymiş. Acaba buraya gelenler sosyal medyada “Buradayım” diyor mu hiç? “I am at Öküz” olur mu yani? Bu arada Öküz’ün tam karşısında Tren diye gece kulübü olduğunu söylemeden geçmeyeyim. Manidar...

2019’UN iZLERiNi TAŞIYOR
Yıllar önce Maslak’ta 2019 vardı. İstanbul’un en ünlü gece kulübüydü. Ceylan Çaplı işletirdi mekânı. Kimi ararsanız orada olurdu. Bugünün ünlülerinin birçoğunun gençliği burada geçmiştir. Son zamanlarda Karaköy’deki Tamirci de tam bir gece kulübü olarak hizmet veriyor. Tamirci, 2019’un izlerini taşıyor. “Sosyete tamircide eğlenir mi?” demeyin. Yıllar önce de araba mezarlığı olan 2019’da eğlenmişti. Sanırım gecelerde öne çıkmak için çok farklı işlere imza atmak gerekiyor.

Haberin Devamı

iZZET ÇAPA EKiM’DE PERA’YA iNiYOR
Serdar Bilgili, Pera’daki eski Amerikan Konsolosluğu’nu 35 yıllığına kiralamıştı. Konsolosluk, 2013’ün son günlerinde The Soho House Otel olarak hizmet verecek. Otelin bahçesindeyse İzzet Çapa, restoran ve kulüp açmaya hazırlanıyor. En son Al Jamal’la Pera’da olan Çapa, yıllar sonra yeniden Beyoğlu’na dönüş yapacak.

SHIP A HOY ÖZÜNE DÖNÜYOR
Yaz geliyor ya, güneyden haberler gelmeye başladı bile. Türkbükü’ndeki Ship A Hoy, Mavi Otel’le birleşince ortaya devasa bir tesis çıkmıştı. Müdavimleri bu durumdan çok hoşnut kalmayınca, mekânın sahipleri Zafer Tarlan ve Cemal Yarar, Ship A Hoy’u eski haline döndürme kararı aldı. Çok doğru bir karar, bu yaz Ship A Hoy eğlencesi kaldığı yerden devam eder.

W LOUNGE’DA SOSYETiK PARTi
Genç kuşağın parti yapmasına alıştık artık. Fakat sosyetik isimler de parti yapıyor zaman zaman. Sosyetenin ünlü ismi Melis Murathanoğlu, bu gece W Lounge’da partiliyor. Sanırım İstanbul sosyetesi bu gece orada olacak. Sosyete eğlencesine şahit olmak isteyenlere duyurulur.

PAZAR PAZAR NÜKHET DURU
Frankie’nin ‘Zamansız’ konseptiyle sunduğu canlı performansların ilki, geçen ay Alpay’la başlamıştı. Alpay, muhteşem sahnesiyle tam bir müzik ziyafeti çekmişti.
Bu pazarsa Nükhet Duru sahneye çıkıyor. Kayra Şarapları’nın ön ayak olduğu gece için lezzetli bir de mönü hazırlanıyor. Pazar pazar evde miskinleşmektense Nükhet Duru’yla nostalji yapmak, iyi bir alternatif olabilir.

Haberin Devamı

BOMONTi’DE KASAP: BiLLUR
Kasaptan etçiye geçiş dönemi yaşıyoruz şu günlerde. Artık kasaplar da minik birer ‘steak house’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Steak house modasına Bomanti’deki Billur da ayak uydurdu. Mahallenin minik kasabı, yarından itibaren steak house oluyor. Hemen söyleyeyim, şahane etleri var. Steak house hali de böyle olursa, Billur epey konuşulur.