Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları

Çok değil bir ay sonra güneş iyiden iyiye içimizi ısıtmaya başlayacak ve kendimizi sokağa atacağız. Peki bu yaz eğlencede durum nedir? Sess’in Bodrum hayali suya mı düşüyor? Frankie mayısta açılıyor mu?




TÜRKBÜKÜ’NDE SÜRPRiZ KARDEŞLER


Bu yazın en büyük sürprizi Erol ve Varol Kaynar kardeşlerden geldi. Türkbükü’ndeki Kuum Otel’in tüm yiyecek ve içecek servisini üstlendiler. Sahibi olduğu Eksen Group markalarından Kalamata ve Cento Per Cento’da Kuum Otel’in içinde servis verecekmiş. Kalamata Kuum Balık Restoran’ı olarak hizmet verecek. Otel’in beach’ini işletecek Eksen Group, aynı zamanda gece kulübü de açacak. Çok özel bir ses ve ışık sistemiyle Türkbükü gecelerine renk katmaya planlayan Eksen Group’ta akşamüzeri partileriyse, eğlence müdürü Mehmet Davran’a emanet. Kuum Otel’in Eksen hali 19 Mayıs’ta gün yüzüne çıkacak. Erol ve Varol Kaynar’ın Türkbükü’nün enerjisine enerji katacağından hiç şüphem yok.


SESS BODRUM’DA PÜRÜZ ÇIKTI

Sess, bu yazı Bodrum’da geçirmeye karar verdi. Hatta Bodrum Marina’nın hemen karşısındaki etçi Tango’nun çatı katında olmayı planlıyordu. Fakat mekanın fiziksel özelliklerinden dolayı yüksek sesle müzik yapılamayacağı anlaşılmış. Sess’çiler şu sıralar harıl harıl Bodrum’da yeni bir yer arıyor.


BODRUM’DAN VAZGEÇEMiYOR

Cenk Eren’in bu yıl Bodrum’da üçüncü yazı olacak. Virgin Otel’in içinde Cenk Eren bu yaz yine sahnede. Bodrum’da Cenk Eren’li geceler haziranda başlayacak.


ULUS 29, MAKi’YLE Mi ANLAŞIYOR?

Geçen yazı Türkbükü’nde geçiren Ulus 29, bu yılı da Maki Otel’de mi geçirmeyi planlıyor. Görüşmeler halen devam ediyormuş. Ufak tefek pürüzler dışında taraflar her konuda el sıkışmış. Bu yaz 29’la birlikte Türkbükü pek bir şenlikli olacak.


CASiTA ADA OTEL’iN SAHiLiNDE

Türkbükü’nün gediklilerinden Casita, bu yaza yer değiştirerek giriyor. Ada Otel’in sahilinde hizmet vermeye başlayacak Casita, giderek Ship A Hoy’a yaklaşıyor.


FRANKIE MAYISTA AÇILIYOR

Geçen gece Vipmag’in Sortie’de elit davetinde ayaküstü Ayşem Saraçoğlu’yla sohbet ettim. Ayşem, Brasserie’den ayrıldığından bu yana tüm teklifleri geri çevirip kendi yerini açmak için kolları sıvamıştı. Nihayet finale yaklaştı ve mayıs ayının ilk haftası Frankie görücüye çıkıyor. Ayşem “İnan en ufak detayla bile ilgileniyorum. İyi yemek ve müzik servisi sunacağım” diyor. Frankie’nin dikkat çekici yanıysa gece kulüBÜ değil, lounge olarak hizmet verecek olması. Tabii ki Sezen Aksu önderliğindeki canlı müzik performanslarını da unutmamak lazım.


ZANNETTI REiNA’DA

İtalyanların İnterli oyuncusu Zannetti’nin Reina çıkartması. Zanetti’nin ortağı olduğu Gaucco Steak House, bu yaz Reina’nın tepesinde hizmet vermeye başlayacak. Brezilya usulü et servisi veren Gaucco’nun açılışında bol bol yabancı futbolcu göreceğiz sanırım.


GECELERDE EKSTRA KORUMA?NEDEN?

Gece kulüplerinde son zamanlarda yine ekstra korumaları görür oldum. Malum hepsi bir güvenlik şirketiyle çalışıyor. Anlayacağınız asayiş berkemal. Tabii hepsi derken ünlü gece kulüplerinden söz ediyorum. Mekanın güvenliğinin yanı sıra müşteriler de güvenlikle içeri giriyor. Tuhaf bir görüntü oluyor. Korunan eğlenirken, koruma büyük bir ciddiyetle genelikle kolları arkasında başında bekliyor. Bu neyin korkusu anlamadım. Herkesin eğlendiği bir yerde kim kime ne yapacak. Adı bende saklı birçok ünlü mekanlara kendi korumasıyla girince, ortaya fena bir durum çıkıyor. Hele ki ünlüsü bol gece kulüplerinde neredeyse her locanın başında bir güvenlik duruyor. Ünlüler korkmayın zaten, gittiğiniz yerler çok göz önünde, gönül ferahlığıyla eğlenebilirsiniz.