Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

BAL maratonunda ikinci haftayı da geride bıraktık. 8. Grup’ta Torbalıspor, Uşak Vefa’yı da yenerek iki maçta altı puanla camiasını heyecanlandırdı. Sarayköy 1926 maçında seyirci patlaması olacaktır. Kuşadası da 2’de 2 yaptı; Sarayköy’ü evinde zor da olsa geçmesini bildi. Kolayı herkes yapar. Gözler, Ortaca maçında. Rakip de Ada’ya moralli geliyor. Yatağan maçı onlar için kolay geçmedi. Şuhut Hisarspor ile Kalespor, Sökespor ile Bozdoğan eşitliği bozamadılar.

Dikili Çandarlıgücü yenildi ama baş koydukları bu yolda galip sayılırlar. Sandıklıspor’a karşı eksik kalmalarına karşın parmak ısırttılar. Devam edin arkadaşlar, sonuçlara takılmayın. Onları yalnızca sizin azminiz değiştirebilir. Sandıklıspor oturaklı bir ekip. Sonuna kadar giderler. Çalspor ve Ödemişspor birer puana razı oldular. Efeler lige henüz tam ısınamadı. Sökespor da öyle, Bu grupta inanın her takım diğerini yenebilir…

Haberin Devamı

***

BAL 9. Grup’ta Modafen rüzgarı esmeye devam ediyor. Alaşehirspor’u tek golle geçerek Bornova’ya moralli geliyorlar. Yunus Emre’yi evinde kolay geçen Bornova Yeşilova’nın da aklı fikri Modafen maçında. Bornova Yeşilova bu maçı alacak güçte. Kısacası kaçırılmayacak bir mücadele. Çiğli BLD 2’de 2 yaptı ve Balya BLD’yi evine eli boş gönderdi.

Başarının düşmanlarından en büyüğü rakibini küçümsemektir. Lütfen dikkat!

Somaspor gitti ve evinde Havran Fatih’i tek golle yenerek moral buldu. Ve, “Maça gel maça” diyoruz! Siyah İnciler ile Karadonlu Şeytanlar karşı karşıya geliyor. Bu maç da izlenir. Hatta muhtemelen seyirciler dışarıda kalabilir. Herkesin favorisi Kartalspor yerlerde geziniyor ve yükseklerin özlemiyle yanıp tutuşuyor. Ayvalık’ta ikinci yarayı da aldılar. Çayırova maçı bir şeylerin bitişi olabilir. Ayvalıkgücü deplasmanda Alaşehir’e konuk olacak. Bu maç dengeleri değiştirecek nitelikte.

Bugün 21:40 civarında Koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Yeni ayda başlangıçlar, dolunayda sonlanmalar yaşanır. Bu zamanlarda bizi sıkan, yoran safralardan ve iyi olmayan alışkanlıklardan kurtulmanın, diyete başlamanın tam zamanıdır. Sağlıklı kilo vermek için hemen harekete geçin ve yazdıklarımı da araştırın lütfen. Amacımız öğretmek değil paylaşmak. Astrolog Gufran Erkılıç ve Astro Özgecan’a teşekkürler.