Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Evet dostlar... Hayatın birçok noktasında tartışılan bir mesele; “Karakter mi önemli, yoksa yetenek mi?”

Unutmamak gerek; kediyi yoldan çıkaran bir parçacık ciğerdir ama insan onuru için yaşıyorsa, “Ne kasaba minnet eder, ne de celebe”

Söz meclisten dışarı diyelim şimdilik...

BAL 8. GRUP

Bu hafta zirvedekiler kazandı ve yarış tüm hızıyla sürüyor. Nereye kadar mı? Sonuna kadar!

Sökespor geriye düştüğü maçta Efeler’i zorlansa da geçmesini bildi. Söke Stadı bayram yeriydi.

Şehir 7’den 77’ye odaklanmış durumda ve Didim maçını hafife almıyorlar. Ödemişspor ise hüzünlü ama Karpuzlu’yu yenmek zorunda. Çiğli Belediye kazanarak geçen haftanın kaybını unutturdu. Didim karşısında zorlandı ama üç puanı kaptı.

Haberin Devamı

Çine maçına dikkatttt! Didim ise kurtuluş için onurlu mücadelesine devam ediyor. UTAŞ Uşak için Ortaca maçı kolay olmadı ve tek golle üç puan alarak koltuk mücadelesine devam ettiler. Sarayköy maçı kolay geçmeyecektir.

Aliağa’nın keyfi yerinde. Yatağan’ı evinde yenmesini bildiler, inatla zirve yarışını sürdürüyorlar. Çine Madran ‘Kale’yi fethetti. Sarayköy ve Karpuzlu puanları paylaştı.

BAL 9. GRUP

Turgutlu güçlü rakibi Gönen’i net bir skorla geçmesini bildi ve final maçına hazırlanıyorlar. Haftaya müthiş kapışma: Ayvalık-Turgutluspor... Ev sahibi yenerse Ayvalık poyrazı yeniden esmeye devam edecek. Kasaba galip gelirse bu iş bitecek... Kaçırılmayacak bir mücadele!

Ayvalıkgücü, Karabiga’da kaybetmesine rağmen kesinlikle karalar bağlamamalı, Turgutlu maçına odaklanmalılar. Başka yolu yok bunun! Somaspor iki kayıp vererek Alaçatı’dan üç puanı kaptı ama sevinci kursağında kaldı. Futbolcular alacaklarının ödenmediğini öne sürerek bavullarını toplayıp şehri terk ettiler. Oyuncular Kocaçeşme maçında olmayacaklarını beyan etmişler. Çok ağır şeyler yazacağım ama hem yerim, hem de yenim dar.

Futbolla yatıp kalkan, profesyonel takımları kıskandıran tüm maçlarda tribünleri dolduran Siyah İnciler’e yazık günah.Gelen vuruyor, giden de vuruyor. Bekleyin dostlar pek yakında Somaspor dosyası açılıyor. “El mi yaman, bey mi yaman?” göreceğiz.

Haberin Devamı

Alaşehir deplasmanda Bandırma Eti’yi yenerek zirvedeki yerini korudu. Gaziemir ise Kocaçeşme’nin suyunu kesti. İzmir sıralamasında Yeşilova’nın önüne geçti. İzmir Süper Amatör Küme’ye yükselen Balçova BLD Termalspor, Çamdibi Altınok, Menderes BLD Eğitim Kültürspor ve Yamanlar Esenspor’a bu yolculuklarında başarılar dileriz.