Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

BAL 8. GRUP:
Lider Torbalı duraklama devrine girdi. Efeler iyi bir oyunla Torkos’u yenerek Ödemiş’e bayram sevinci yaşattı ve yarıştan kopmadı. Torbalıspor kara bulutları Bozdoğan’ı yenerek dağıtmaya çalışacak. Efeler ise Sandıklı’yı yenerek çıkışa devam etmek istiyor.
Bozdoğan bu yıl yeniden doğdu ve Kuşadası’nı üç golle geçerek herkesin takdirini kazandı. Ada’da sıkıntılı bir hava hakim… Denizli derbisi izlenmeye değerdi. Çalspor kaçana yanıyor, Sarayköy ise gayet keyifli.
Sökespor en sonunda Ortaca’yı yenerek Şeytan’ın bacağını kırdı.
Maça bak maça; Kuşadası-Söke derbisi kaçmaz…
Şuhut Hisar ve Uşak Vefa’ya birer puan yetti. Yatağan’da üç puan sevinci var. Dikili Çandarlıgücü’nde ise yapılanlara isyan…
BAL 9. GRUP:
Modafen-spor’u şeytan çarptı. Çiğli Belediye lideri salladı, lige heyecan geldi. Başta İmam Aydemir Hocamız’ı, maçın yıldızı Emrullah Öztürk ve arkadaşlarını kutluyoruz. Zordur almak Ege’den şampiyonluğu. Haberiniz olsun!
Manisa derbisinin kazananı Siyah İnciler oldu. Dokuz kişi kalan Siyah İnciler şahlandı, bu iş yürekle oynanır dedi. Alaşehir’i net bir skorla geçerek Somalı futbol severleri sevindirdiler. Takip devam ediyor!
Zeytinyağı ve Balık; tabii ki Ayvalık… Kırmızı-beyazlılar, Havran’da zorlandı ama tek golle üçü kaptı.
Yeşilova maçın başlarında golü buldu ve üç puanla evine döndü. Ancak, Balya’nın penaltı kaçırması saç-baş yoldurdu. Yeşilova’nın aklı Soma maçında.
Bu hafta dinlenen Yunus Emre, deplasmanda Modafen’i yenmeye gidiyor. Derince rahat kazandı, Çayırova ise evine mutsuz döndü. Şile Yıldız ve Kartalspor birer puanla haftayı kapattı.
BAL 10. GRUP:
Kütahya derbisinin kazananı olmadı. Dumlupınar Üniversitesi-Tavşanlı Linyit: 1-1
Moymulspor lideri zorladı ama deviremedi. Anadolu Üniversitesi liderlik koltuğunda…

Haberin Devamı

Ey İnsan! Kaf Dağı kadar yüksekte olsan da,
Kefene sığacak kadar küçüksün.
Unutma! Her şeyin bir hesabı var; Üzdüğün kadar üzülürsün.
*Şems-i Tebrizi