Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Trafikte içimiz kıyılmışken kankam Zatto, “Sürekli bu şarkıyı dinliyorum” diye açtı İdo Tatlıses’in yeni single’ı ‘Sen’i... “Aah, ben de 7/24 bunu dinliyorum” dedim. Meğer birbirimizden habersiz, aynı şarkıya takmışız kafayı. Arabanın içinde avaz avaz şarkıyı söyleyerek bir dans edişimiz var ki, etraftan görenler deli sanmıştır, daha doğrusu deli olduğumuzu anlamıştır! İlk çıkardığı parçası ‘Sonsuz Teşekkürler’e bayıldığımdan beridir takipteyim İdo Tatlıses’i. ‘Sen’in sözleri kendisine ait, müziği Galip Öztürk, düzenlemesi Osman Çetin imzalı. Bu ekip çok cool bir iş çıkarmış. Klipteki danslarını da ayrı seviyorum, çok sempatik. Türkiye’nin efsaneleşmiş sanatçılarından İbrahim Tatlıses’in oğlu olup, o büyük ismin altında kalmadan kendi kanatlarıyla uçması, kendi karakteristik duruşuyla var olması da bambaşka bir başarı...

Haberin Devamı

7/24 ‘SEN’
YOK ARTIK!

Zahide Yetiş’in bebeğinin ultrason görüntülerini televizyon ekranında yayınlaması birçok kişi gibi beni de ziyadesiyle şaşırttı! Tamam geç gelen hamileliğin heyecanını yaşıyor olabilir, riskli gebelikle ilgili izleyicilerini bilgilendirmek de isteyebilir ama ultrason görüntüsünü paylaşmak çok abartılı ya! Bu derece özeli, insanın kendisine kalmalı, bütün Türkiye’nin görmesine gerek yok. Aynen Seren Serengil’in masaj yaptırdığı anları Instagram’dan paylaşması gibi absürt! Bize ne bütün bunlardan?! Günümüzün hastalığı olarak gördüğüm ‘Özelini cümle alemle paylaşma’ olayı daha ne kadar ileri gidecek, endişeyle bekliyorum!

ADINI YAŞATIYOR...

Ortaköy Portakal Yokuşu’nda bulunan Muazzam’dan içeri girince, kocaman camlarının arkasından bütün etkileyiciliğiyle mekanın içine dolan Boğaz manzarası karşılıyor sizi. Yüksek tavanların yarattığı ferahlıkla sanki bir tepeye oturmuş da İstanbul’u izliyormuş gibi hissediyorsunuz. Nostaljik Türkçe şarkılarla başlayan akşamlar, canlı müzikle devam ediyor. Yeri geliyor herkes ayağa kalkıp dans etmeye başlıyor.

Kasıntılıktan uzak, samimi bir yer. Ben gittiğimde kalabalık bir grup, doğum günü kutluyordu ve ortamın verdiği ‘Hadi doya doya coşun!’ enerjisi sayesinde çok eğlendiler. Özel akşamları neşeyle geçirmek için de ideal yani.

Haberin Devamı

Mezeleri, yemekleri güzel. Bulunduğu konumla da birleşince; Muazzam adını yaşatan bir mekan olmuş.

UFAK TEFEK BAKIŞMALAR...

7/24 ‘SEN’

Dizi saatlerinin uzunluğu süreyi doldurma açısından yapımları zorluyor, farkındayız da; ‘Ufak Tefek Cinayetler’de karakterlerin dakikalar boyunca donakalıp birbirine öylece bakması da olacak iş değil! Bazen ekran dondu zannediyorum! İşin büyüsünü kaçırmamak lazım!